Skip to main content
Glenglassaugh 40 Years

Vol & rijk

Per fles

Glenglassaugh 40 Years

Oorsprong - Schotland 70CL 42,50%

Glenglassaugh 40 Years Old is speciaal geselecteerd door master distiller Billy Walker en is een uitzonderlijke representatie van deze zeldzame Highland Single Malt.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Glenglassaugh 40 Years

Deze rijke whisky heeft meer dan 40 jaar gerijpt, en heeft een overvloed van zoete tropische vruchten met passende tonen van sherry. Gebotteld op 42,5%, non-chill filtered en in zijn natuurlijke kleur is deze unieke expressie vol van karakter en complexiteit. Tip: Met Gall & Gall Premium krijgt u 10% korting op deze bijzondere fles.

Beschrijving Glenglassaugh 40 Years - Single Malt Scotch Whisky
Inhoud 0.7 Liter
Alcoholpercentage 42,5%
Oorsprong Verenigd Koninkrijk
Contactgegevens Leverancier
THE NECTAR Molenstraat 19, 3550 Heusden-Zolder
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Glenglassaugh
Glenglassaugh

De Glenglassaugh Distillery werd opgericht in 1875 door een lokale handelaar genaamd James Moir en is gelegen aan de kust in de oostelijke regio Highland, vlakbij het prachtige Sandend Bay. De distilleerderij heeft een aantal van de meest spectaculaire uitzichten in Schotland. Nadat de distilleerderij in 1960 volledig werd herbouwd, produceerden ze tot 1986 continu whisky, daarna stond de productie even stil, tot een groep investeerders de distilleerderij kochten en in 2008 de productie weer opstartten. In 2012 werden, na meer dan twee decennia, met de introductie van de ‘’Revival’’ en de ‘’Evolution’’, de eerste single malts weer geproduceerd in de distilleerderij. Glenglassaugh whisky wordt volgens traditionele distilleermethodes en met de beste kwaliteit Schotse gerst geproduceerd. Hoewel veel distilleerderijen in hoge mate geautomatiseerd zijn, is het whiskymaken bij GlenGlassaugh nog steeds een ambacht, dat wordt uitgevoerd door een klein, hoogopgeleid team, dat zich wijdt aan het creëren van een product met de hoogste kwaliteit. Alleen de beste vaten worden geselecteerd om de kostbare drank langzaam te laten rijpen in de magazijnen aan de kust.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen