Skip to main content
Grolsch Finale

Champagnebier

Per artikel

Grolsch Finale

75CL 10,5%

Een uniek bier in een unieke verpakking! Gebrouwen met champagnegist en verschillende Spaanse druiven die het bier een mooie fruitige smaak geven. Bier voor de feestdagen!

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Grolsch Finale

Een uniek bier in een unieke verpakking! Gebrouwen met champagnegist en verschillende Spaanse druiven die het bier een mooie fruitige smaak geven. Bier voor de feestdagen!

Bevat barley and barley products, cereals and their derivatives
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 10,5%
Ingrediënten Ingrediënten: water, GERSTEMOUT, druivensap uit concentraat (40%), gist en hop.
Allergie-informatie Barley and Barley Products, Cereals and Their Derivatives
Contactgegevens Leverancier
Grolsch Consumentenservice Brouwerslaan 1, Enschede Website: www.grolsch.nl Telephone: 0800-7770888 (GRATIS)
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Grolsch

Grolsch is een merk dat weinig introductie behoeft. Je kent ons van de beugel, Vakmanschap is Meesterschap en de vele speciaalbieren. En van onze uitgesproken smaak. We brouwen namelijk al meer dan 400 jaar op basis van eigen overtuiging en met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Hierdoor zijn onze bieren vol van smaak en hebben ze een rijke afdronk.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen