Skip to main content

Gin cadeaus

Filters voor Gin cadeaus

Filters voor Soort

Filters voor Prijs

20 tot 30 euro (4) 30 tot 40 euro (8)

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (1)

Filters voor Merk

icon
Bloom (2) Bobby's (1) Engine (1) Etsu (1) Gall & Gall (2) Hendrick's (1) Lofthouse (1) Nordes (1) Roku (1) Rutte (1)
Geen resultaten

Filters voor Kenmerken

Biologisch (1) icon vegan (0)
Bekijk 12 producten

Gin cadeau kopen

Ben jij op zoek naar een gin om cadeau te geven? Bij Gall & Gall bieden we een uitgebreide selectie van verschillende soorten gin, perfect als geschenk. Bestel je een gin cadeau vóór 22:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je het morgen in huis hebt.

12 van de 14 resultaten weergegeven

Meer resultaten

12 van de 14 resultaten weergegeven

Meer resultaten

Gin cadeau geven

Overweeg eens gin als cadeau! Of het nu is voor je collega, broer, partner of gewoon voor jezelf: een fles gin cadeau geven is altijd een goed idee. Bij Gall & Gall vind je de meest smaakvolle merken voor elke gin-enthousiasteling. Heb je de juiste gin gevonden? Kies dan ook voor een stijlvolle cadeauverpakking voor die speciale fles en maak het af met een persoonlijk wenskaartje!

Soorten gin cadeaus

Of je nu kiest voor een droge gin, alcoholvrije gin, een fruitige variant of een gin met botanische infusies, er is genoeg keuze! Misschien gaat je voorkeur uit naar een gin uit een geliefd land of een bijzonder distilleerderij. Of die ene fles die zo werd geprezen door een gin-expert. 

Heb je een specifiek bedrag in gedachten? Op gall.nl vind je in elke prijsklasse de beste gins. Voor niet heel veel geld heb je al  kwalitatieve gin om cadeau te geven. Wil je iets meer geld uitgeven? Ontdek dan onze gin pakketten. Nog een ruimer budget? Kies dan voor exclusieve gin sets of topmerken die elke gin liefhebber zal waarderen.

Bekende gin cadeau doen

Als jij op zoek bent naar het vaste gin merk voor degene die je gaat verrassen, is het een stuk gemakkelijker. Want elk merk heeft weer een specifieke smaak. Met Gordon's gin maak je een verfrissende gin-tonic met een schijfje citroen. Kies je voor Bombay gin, ga dan voor een schijfje limoen in je gin-tonic. Ook bij Tanqueray gin kies je voor een schijfje limoen, goede tonic en veel ijs. In een gin-tonic met Hendrick's gin kies je voor komkommer als garnering. Zin in een wat exotischere gin-tonic: kies dan voor een Japanse gin, zoals Roku gin en kies als garnering wat gember.

Gin pakket cadeau doen

Wil je niet alleen een fles cadeau geven? Ga dan voor een van onze gin cadeaupakketten. Hierin zit een mooi glas waarin je de gin-tonic serveert zoals het hoort. Er zijn verschillende gin cadeaupakketten te vinden bij Gall & Gall.  Wat nog leuker kan zijn is een gin-tonic cadeaupakket geven. Dan heeft de gelukkige direct alle dranken in huis om zijn gin-tonic te maken. Er zijn meerdere soorten in ons assortiment: zelfs een pakket om een alcoholvrije gin-tonic mee te maken! 

Gin cadeau aanbiedingen

Bij Gall & Gall vind je naast volledige prijzen ook regelmatig gin in de aanbieding. Of je nu onze website bezoekt of bladert door onze actiefolder, je vindt altijd de meest actuele aanbiedingen. Wil je geen kans missen op een speciale gin aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of bekijk onze gin actiepagina

Extra voordeel met Mijn Gall & Gall Premium  

Met Mijn Gall & Gall Premium Klantenkaart bespaar je nóg meer op je favoriete dranken. Met Mijn Gall & Gall Premium geniet je altijd van maximaal voordeel. Zoals altijd 10% korting op wijn, whisky, likeuren en alcoholvrij, speciale Premiumdeals en nog veel meer! 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.