Skip to main content
Hertog Jan Grand Prestige Met Glas

Cadeau 4.6

Per artikel

Hertog Jan Grand Prestige Met Glas

150CL 9,7%

Deze cadeauverpakking van Hertog Jan bevat twee flessen Hertog Jan Grand Prestige. Hertog Jan Grand Prestige (10% alc.) is een gerstewijn met een rijpe, volle smaak waarin zoet en bitter te onderscheiden zijn.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Hertog Jan Grand Prestige Met Glas

De smaak wordt rijker met de jaren. Dus: een om nu te drinken en een om te laten rijpen.  
Nu in geschenkverpakking met mooi glas.

4.6
  • Leuk en origineel cadeau! Valt bij de meeste bierdrinkers uitstekend in de smaak...
  • Altijd lekker.
  • Is en blijft een pracht bier. Goede geur en smaak.
  • Zeer mooi pakket om aan iemand te geven. Zit een kaartje bijgeleverd om de 2e fles op een andere datum te openen. Schijnt na 6 jaar lekker te zijn. Zeker een aanrader.
Inhoud 150 Centiliter
Alcoholpercentage 9,7%
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Hertog Jan

Even buiten het pittoreske dorp Arcen ligt de Hertog Jan Brouwerij. Hier vindt het complete proces plaats dat vooraf gaat aan de bieren van Hertog Jan. Hertog Jan is vernoemd naar de 13e eeuwse hertog Jan I van Brabant die, naar verluidt, van feesten hield waar het bier rijkelijk vloeide.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen