Ingmar Voerman

Freelance journalist Ingmar Voerman schrijft over alles wat vloeibaar is. En sinds kort schrijft hij ook voor Gall & Gall mooie verhalen. Lees meer over Ingmar en bekijk hier de lekkerste cocktails en verhalen over drank van zijn hand.

Ingmar schrijft als freelance journalist over alles wat vloeibaar is. Sinds 2007 een vaste waarde in de (inter) nationale bar- en cocktail scène, toen hij werkend voor horecavakblad VENUEZ magazine in de ban kwam van de wondere wereld van cocktails en spirits. Ingmar bezoekt, beschrijft en beoordeelt distilleerderijen, bars, spirits en cocktails over heel de wereld – onder andere voor Entree magazine en ELLE Eten. De meest bijzondere bars, cocktails en spirits vindt je naast gall.nl ook op zijn blog ingmardrinkt.nl. Volg Ingmar Drinkt op Instagram (@Ingmar_drinkt), Facebook (facebook.com/ingmardrinkt) of twitter (@ingmardrinkt).

Het leven is als een Negroni: bitter en zoet. Zorg dat die twee goed in balans blijven! - Ingmar Voerman