Skip to main content
Instock Geschenkverpakking

Geschenkverpakking

Instock Geschenkverpakking

198CL 5%

Ga zelf lékker de wereld verbeteren!! Een derde van al het geproduceerde eten op de wereld wordt verspild. Dat kan anders! Met Instock Bier neem je een slok in de juiste richting, want deze biertjes zijn gemaakt van geredde ingrediënten.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Instock Geschenkverpakking

Goed bezig, want zo ga jij al proostend de strijd aan tegen voedselverspilling. Proef zelf maar hoe lekker dat kan zijn! Met dit cadeaupakket maak je sowieso indruk. én impact! Te gek om te geven, maar misschien nog wel leuker om te krijgen. Cheers!

Inhoud 198 Centiliter
Alcoholpercentage 5%
Contactgegevens Leverancier
Instock Czaar Peterstraat 23B Amsterdam Website: www.instock.nl
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
Instock

Instock is tegen voedselverspilling. Een derde van alle voedselproductie wereldwijd haalt ons bord niet. Dat kan anders. Om nog meer eten te redden zijn ze samen met een brouwerij het experiment aangegaan om van reststromen Instock speciaalbier te maken. Daar proosten ze op!

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen