Skip to main content

Bitters

Filters voor Bitters

Filters voor Soort

Bitters (29) Overig (3)

Filters voor Prijs

Tot 10 euro (6) 10 tot 20 euro (24) 20 tot 30 euro (2)

Filters voor Acties

Voor iedereen (1)

Filters voor Inhoud

20 CL (2) 40 CL (3) 75 CL (12) 100 CL (14) 150 CL (1)

Filters voor Kenmerken

Biologisch (0) Niet biologisch (32) vegan (0)

Filters voor Alcoholpercentage

20% tot 30% (5) 30% tot 40% (22)

Filters voor Merk

Hooghoudt (3) Sonnema (4) Jagermeister (5) Fireman (1) Overig (30) Jägermeister (5)
Bekijk 32 producten

12 van de 32 resultaten weergegeven

Meer resultaten

12 van de 32 resultaten weergegeven

Meer resultaten

BITTERS KOPEN BIJ GALL.NL 

Bij Gall & Gall vind je altijd de lekkerste bitters voor elk budget. Denk eens aan Sonnema Beerenburg of Jagermeister! Bestel je voor 22:00 uur, dan heb je hem morgen al thuis, op kantoor of op de camping bezorgd. Lees hier meer over online drank bestellen op Gall.nl

WELKE BITTER DRANKEN HEEFT GALL IN HET ASSORTIMENT?

Gall heeft een ruim assortiment aan biters. Zo is er voor iedereen de juiste fles! Van kruidenbitters en jachtbitters tot schipperbitters.

  • Kruidenbitters. De bekendste kruidenbitter is misschien wel van Sonnema Berenburg. Soms zijn kruidenbitters van tientallen kruiden gemaakt en blijven de recepten lang geheim. 
  • Jachtbitters. Een jachtbitter is krachtig én mild van smaak. Dit komt door de kruidenmelange met onder andere kaneel, kruidnagel, steranijs en tijm.
  • Schipperbitters. Schipperbitter is ooit ontstaan voor in de kajuit, maar drink je nu gekoeld aan wal of door de warme chocolademelk. 

Ben je nog niet helemaal thuis in de wereld van bitters? Lees dan onze ontdekpagina’s en kom alles te weten over bitters

BITTERS AANBIEDING

Elke twee weken selecteren we de lekkerste bitter en verlagen we tijdelijk de prijs. Benieuwd welke er nu in de aanbieding zijn? Bekijk de  bitter, jenever & vieux aanbieding en pak je voordeel!