Klantenkaart van Gall & Gall: pak je voordeel!

Met de klantenkaart van Gall & Gall heb je altijd een streepje voor.

Voor 10 euro maak je een jaar lang gebruik van alle voordelen van de klantenkaart, zoals:

  • 10% korting op alle wijn, mousserende wijn en whisky*
  • Altijd bijzondere aanbiedingen op wijn en sterke dranken 
  • Tijdelijk wijnalmanak cadeau (af te halen in de winkel)
  • Gratis abonnement op het inspirerende magazine PROEF!
  • Hoge korting op een speciaal samengesteld Wijn proefpakket met wisselende thema's
  • Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste wijnen
  • Deelname aan proeverijen
Bekijk alle klantenkaart acties

Je kunt de klantenkaart in een van onze Gall & Gall winkels kopen. Of bestel de klantenkaart online en ontvang direct korting op je bestelling! Als je alleen de klantenkaart bestelt, betaal je uiteraard geen verzendkosten.

Bestel een klantenkaart


Proef!

Het magazine voor drankliefhebbers van Gall & Gall, krijg je als kaarthouder helemaal gratis thuisgestuurd. Hierin vind je de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles - verhalen die je letterlijk kunt proeven! Lees meer >


PROEFPAKKETTEN

Nu is er het proefpakket Oostenrijk, met wijnen uit Andau. Andau is een kleine gemeente in het Oostenrijkse Burgenland waar 2400 mensen wonen. Maar onderschat dit kleine wijngebied niet: ’s winters sneeuwt het hier dat het kraakt, 's zomers heeft het de meeste zonnige dagen en het warmste klimaat van heel Oostenrijk. Lees meer >


DE BELANGRIJKSTE WIJNCRITICUS BEN JE ZELF

Vol trots presenteert Gall & Gall de Wijnalmanak: Een gids boordevol informatie over onze prijswinnende wijnen. Dit zijn wijnen die geroemd zijn door toonaangevende critici, competities, magazines en journalisten. Bij iedere fles staat achtergrondinformatie over de smaak die juist deze wijn zo bijzonder maakt. En achterin de almanak hebben we een overzicht opgenomen van wijn- & spijscombinaties. Superhandig, ook tijdens de komende feestdagen.

Ben je nog geen kaarthouder, maar wil je wel graag deze wijnalmanak cadeau krijgen, word dan kaarthouder en krijg de wijnalmanak in de winkel cadeau.


Automatisch gebruik blijven maken van alle voordelen van de klantenkaart?

Heb je al een kaart en wil je een automatische incasso afgeven? Vul dan dit formulier in en stuur hem op naar het antwoordnummer dat op het formulier staat. Je klantenkaart verlengen gaat dan helemaal automatisch!


Inloggen?

Om je gegevens in te zien of te wijzigen, kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

Klik hier voor de algemene voorwaarden en privacy.

* De 10% klantenkaart korting geldt niet op wijnen of whisky's die in de aanbieding zijn en versterkte wijnen zoals port, sherry of vermouth.