Skip to main content
Kahlûa

Koffielikeur 5.0

Kahlûa

Mexico - Koffielikeur 70CL 16%

De twee basis ingrediënten voor Kahlúa , 100% Arabica koffiebonen en uitstekende rum, creëren een drank vol verleidelijke geuren van bitterzoete koffiebonen, geroosterde kastanjes met koffie en boter.

*Maximaal 6 flessen per klant.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Kahlûa

Kahlúa is afkomstig uit het bergachtige gebied rondom Veracruz Mexico, waar deze drank in 1936 is ontstaan. Onderhand is Kahlúa uitgegroeid tot de meest verkochte koffielikeur ter wereld. De diepbruine koffielikeur staat voor een breed erfgoed, vol diversiteit en kleur. De twee basis ingrediënten voor Kahlúa , 100% Arabica koffiebonen en uitstekende rum, creëren een drank vol verleidelijke geuren van bitterzoete koffiebonen, geroosterde kastanjes en meerlaagse smaken van zwarte koffie en zoete boter. Behalve voor bij de koffie, is Kahlúa ook heerlijk in een mix. Maak bijvoorbeeld een heerlijke Espresso Martini.

Maximaal 6 flessen per klant.

Smaak koffie
5.0
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Heerlijk
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Er kan er maar één de beste zijn: KAHLUA de enige echte.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 16%
Contactgegevens Leverancier
Pernod Ricard UK Building 7, Chiswick Park, 566 Chiswick High Road, London, W4 5YG Website: kahlua.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Mexico, Veracruz
Kahlua Veracruz

Het verhaal van Kahlúa begint in 1936 toen de gebroeders Alvarez besloten om samen iets te maken. De jongens hadden een geweldig idee, een maakte rijke en smaakvolle Arabica koffie, de tweede was een chemicus die het idee in werkelijkheid omzette. Kahlúa wordt gemaakt van de beste ingrediënten die zij aan zij groeien op het platteland van Veracruz, Mexico. Het eigenlijke woord Kahlúa heeft banden met oude Arabische talen en er wordt gezegd dat het straattaal is voor koffie. Ja, er was al straattaal in de jaren '30.

Mening van onze expert

Wist je dat het hele proces vanaf het groeien en oogsten van de koffiebonen tot aan het bottelen van Kahlúa in totaal zeven jaar in beslag neemt?
 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.