Skip to main content
Kalani coconut Liqueur

Mixlikeur 4.5

Kalani coconut Liqueur

70cl 30%

100% natuurlijke kokoslikeur, gewonnen uit kokospalm die door de familie Aristi naar Yucatán is gebracht, bijgenaamd "dwergkokosnoten". Deze kokosnoten worden met de hand geplukt op hun eigen kokosplantage in de stad Tizimin, Yucatan, vervolgens gepeld en versnipperd om de traditionele technieken te behouden.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Kalani coconut Liqueur

De pulp en melk worden geëxtraheerd en langzaam gekookt om een geroosterde complexiteit te ontwikkelen.
Proefnotities: intens geroosterde kokosnoot; zachte tonen van donkere chocolade en karamel in de mond, een frisse en elegante afdronk.
Kalani mengt goed met mezcal, gedurfde whisky, gin en intense fruitsmaken.

4.5
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 30%
Contactgegevens Leverancier
Casa D'Aristi Website: www.casadaristi.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.