Skip to main content
Kasteel Cuvée du Château Geschenkverpakking

Geschenkverpakking 4.5

Kasteel Cuvée du Château Geschenkverpakking

150CL 11%

Op het gebied van foodpairing kan je weinig fout doen met een Cuvée du Château. Dit speciaalbier evenaart de smaak van een tien jaar gerijpte Kasteel Donker en doet denken aan porto.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Kasteel Cuvée du Château Geschenkverpakking

De toetsen van geroosterde en gekarameliseerde mouten worden gevolgd door een delicate hopbitterheid in de afdronk. Zeer lekker met wild of in combinatie met een kaasplank!

4.5
  • Een erg lekker bier die Kasteel ik heb er maar meteen 12 bij besteld.HEERLIJK
  • Het is een lekker biertje. Jammer dat je de flessen niet per fles kan kopen.
Inhoud 150 Centiliter
Alcoholpercentage 11%
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

België
Brouwerij Van Honsebrouck

Brouwerij Van Honsebrouck is een brouwerij in het West-Vlaamse Ingelmunster. Deze brouwerij, die in 2000 zijn honderdjarige bestaan vierde, is een familiebrouwerij, waar kwaliteit, innovatie en respect voor het verleden centraal staan.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen