Proefavond kerstwijnen Meet & Greet

Welke wijn drink je bij een mooi stuk wild? Bij de gourmet? Of bij de gerookte zalm. Een kerstdiner dat met liefde is bereid, verdient zorgvuldig gekozen wijnen. Je bent van harte welkom voor een Meet & Greet met onze kerstwijnen. 

De winkelmanager presenteert een aantal prachtige wijnen en geeft advies over welke wijn het beste bij welk gerecht past. Ook vertelt hij of zij je graag de verhalen achter de flessen. Als je wilt proeven, kun je dat tijdens de avond vragen aan de winkelmanager of een van de andere medewerkers. 

Wanneer dan?

Op de winkelpagina van jouw Gall & Gall winkel kun je terugvinden wanneer deze speciale avond plaats vindt. Kom gezellig langs en neem gerust je favoriete kerstrecept mee. Dan kunnen we je nog beter adviseren. En weet je zeker dat je straks de perfecte wijn naast je kerstgerecht hebt staan. 

Meet en greet Winkel manager

Winkel zoeken

Zoek je favoriete winkel om kennis te maken met onze kerstwijnen! Helaas zijn er een aantal winkels die niet mee kunnen doen, zoals bijvoorbeeld de Gall & Gall gemak winkels die in een Albert Heijn zitten en alleen sterke drank verkopen. Heeft jouw Gall & Gall geen avond gepland staan? Kijk dan op deze lijst en zoek een andere winkel in de buurt. 

KUN JE NIET?

Komt de datum waarop jouw winkel de proefavond organiseert niet helemaal goed uit? Dan mag je natuurlijk altijd een andere winkel zoeken. Heb je geen tijd om naar een van onze winkels te gaan? Bekijk dan de wijn en spijs pagina. Hierop kun je bij jouw kerstdiner de juiste wijn vinden, inspiratie opdoen voor het kerstdiner, de recepten voor feestelijke cocktails vinden en nog veel meer!