
colheita
Kopke Colheita
Oorsprong - Portugal 1958 75CL 20%
Het hoogste kwaliteitsniveau van een Tawny Port. Uit het oogstjaar 1958! Met de
smaak van walnoten, cacao en tabak. Daarnaast vanille, gedroogd fruit en
sinaasappelschil.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Kopke Colheita
De Colheita is het hoogste kwaliteitsniveau van een Tawny Port. Hij rijpt tenminste 7 jaar op vat en vervolgens wordt hij gebotteld. Dan is de wijn klaar voor consumptie. Dankzij zijn hoge alcoholpercentage, de stevige tannines, het suiker en de zuren in de wijn kan je hem decennia lang laten rijpen en wordt hij alsmaar beter. Je proeft in de Kopke Colheita 1958 walnoten, cacao en tabak. Daarnaast vanille, gedroogd fruit en sinaasappelschil. Een uitzonderlijk glas port voor na een goede maaltijd.
Beschrijving | Het hoogste kwaliteitsniveau van een Tawny Port. Uit het oogstjaar 1958! Met de smaak van walnoten, cacao en tabak. Daarnaast vanille, gedroogd fruit en sinaasappelschil. |
Inhoud | 75 Centiliter |
Alcoholpercentage | 20% |
Ingrediënten | Contains sulfites |
Allergie-informatie | Sulfur Dioxide and Sulfits |
Oorsprong | Portugal |
Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
Decanter
International Wine Challenge
Ons verhaal
Kopke is het oudste porthuis dat vandaag de dag nog port produceert. Het bedrijf werd in 1638 opgericht door de Duitse familie Köpke uit Hamburg. In eerste instantie was Kopke een handelsbedrijf dat zich richtte op de verkoop van Portugese specialiteiten. In die tijd bestond port nog niet. Pas ten tijde van de negenjarige oorlog aan het einde van de zeventiende eeuw werd port gecreëerd. Een steviger type wijn met meer suikers en alcohol dat de overtocht naar Engeland kon overleven. Kopke staat bekend om de productie van Vintage en Colheita port.