Skip to main content
La Trappe Assortimentspack

Geschenkverpakking 5.0

La Trappe Assortimentspack

198CL 10%

Maak kennis met de rijkheid van het portfolio van La Trappe! Of het nu gaat om een verjaardag, vaderdag, moederdag, een etentje of een jubileum: met deze prachtige geschenkverpakking heb je altijd een passend cadeau.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over La Trappe Assortimentspack

Deze assortimentsverpakking bevat 6 verschillende bieren van La Trappe waardoor het ook ideaal is voor het organiseren van een proeverij. De verpakking bevat één flesje La Trappe Blond, Dubbel, Tripel, Quadrupel, Isid'or en Witte Trappist.

5.0
Bevat cereals and their derivatives, wheat and their derivatives, barley and barley products
Inhoud 198 Centiliter
Alcoholpercentage 10%
Ingrediënten Bevat: La Trappe Witte Trappist (5,5%) bevat TARWEMOUT, La Trappe Blond (6,5%) bevat GERSTEMOUT, La Trappe Dubbel (7%) bevat GERSTEMOUT, La Trappe Isid'or (7,5%) bevat GERSTEMOUT en TARWEMOUT, La Trappe Tripel (8%) bevat GERSTEMOUT, La Trappe Quadrupel (10%) bevat GERSTEMOUT
Allergie-informatie Cereals and Their Derivatives, Wheat and Their Derivatives, Barley and Barley Products
Contactgegevens Leverancier
Bierbrouwerij de Koningshoeven BV Eindhovenseweg 3 ; 5056 RP ; Berkel-Enschot ; The Netherlands Website: latrappetrappist.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland
La Trappe

La Trappe Trappistenbier wordt sinds 1884 gebrouwen door Bierbrouwerij de Koningshoeven op het terrein van de Cisterciënzerabdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven. Bierbrouwerij de Koningshoeven is één van de weinige Trappistenbrouwerijen ter wereld die het logo ‘Authentic Trappist Product’ mag voeren. De beste waarborg voor authenticiteit, receptuur, traditie en kwaliteit. Bier is pas Trappistenbier als het wordt gebrouwen binnen de muren van een Trappistenabdij, onder toezicht van monniken en er een gedeelte van de opbrengst naar goede doelen gaat. Puur en eerlijk. En dat proef je.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen