Skip to main content
Larios Rose

Flavoured gin

Per fles

Larios Rose

Spanje - Flavoured gin 70CL 37,5%

Larios Rosé is een Spaanse premium gin, doordrenkt met aardbei. De roze gin is viervoudig gedistilleerd voor een zachte, zoete en verfrissende smaak met een Mediterrane bite van citrusvruchten.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Larios Rose

Larios Rosé is een Spaanse premium gin, doordrenkt met aardbei. De roze gin is viervoudig gedistilleerd voor een zachte, zoete en verfrissende smaak met een Mediterrane bite van citrusvruchten.

Larios Rosé heeft de uitgebalanceerde smaak van aardbei met toegevoegde botanicals. Verfrissend Mediterraans citrus fruit geeft deze gin een zijdezachte afdronk. Serveer de Larios Rosé Gin samen met ijs en frisse tonic voor een aardbeien Gin & Tonic. Garneer het glas met een partje aardbei voor een vrolijke presentatie.

Smaak zacht en aardbei
Beschrijving Larios Rosé is een Spaanse premium gin, doordrenkt met aardbei. De roze gin is viervoudig gedistilleerd voor een zachte, zoete en verfrissende smaak met een Mediterrane bite van citrusvruchten.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 37,5%
Contactgegevens Leverancier
Beam Suntory Spain, S.L. C/Mahonia 2 28043 Madrid - Espana Website: www.drinksmart.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Spanje, Madrid
Spanje, Madrid
Larios Spanje, Madrid
De Larios distilleerderij is opgericht in 1866. De befaamde Larios Dry Gin werd in 1932 geïntroduceerd. Tegenwoordig is Larios één van de grotere gin distilleerderijen en produceert Larios naast klassieke traditionele dry gins ook flavoured gins.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.