Skip to main content
Laurus Beaumes de Venise Rouge
Frankrijk

Grenache - syrah - carignan

Jouw Premium prijs

Laurus Beaumes de Venise Rouge

Frankrijk - Carignan, Grenache, Syrah 2021 75CL 15%

De zuidelijke Rhône appellatie Beaumes-de-Venise maakt naast zoet wit ook droge rode wijn met een typische Rhône touch. Gemaakt van grenache, syrah en carignan

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Laurus Beaumes de Venise Rouge

Frankrijk 2021 75CL

Alles over Laurus Beaumes de Venise Rouge

De zuidelijke Rhône appellatie Beaumes-de-Venise maakt naast zoet wit ook droge rode wijn met een typische Rhône touch. Gemaakt van grenache, syrah en carignan

Bij de zuidelijke Rhône appellatie Beaumes-de-Venise denk je misschien gelijk aan de beroemdste wijn uit dit gebied: de zoete Muscat de Beaumes-de-Venise. Maar het gebied maakt ook droge rode wijn met een typische Rhône touch. Gemaakt van 50% grenache, 45% syrah en 5% carignan. Grenache geeft rood fruit en sappigheid. Syrah zorgt voor spierballen en zwarte peper. Terwijl carignan de wijn kruidig maakt. 30% van de wijn rijpt op eikenhouten vaten. Schenk hem bij geroosterde lamsbout, gebakken biefstuk of gewoon stamppot met een gehaktbal.

Druivensoort
Druivensoort
Carignan
Een druif die zorgt voor rijke tannines en een hoge zuurgraad. Wordt vaak geblend met andere druiven. Past goed bij gerookte vleessoorten.
Grenache
Grenache produceert rijke, aromarijke rode wijnen en dieprode rosé. Gaat goed samen met braadvlees en geroosterde groenten.
Syrah
Rijke, krachtige en soms vlezige wijnen worden gemaakt van de syrah druif. Drink 'm bij donker vlees en exotische specerijen.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving De zuidelijke Rhône appellatie Beaumes-de-Venise maakt naast zoet wit ook droge rode wijn met een typische Rhône touch. Gemaakt van grenache, syrah en carignan
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 15%
Soort carignan, grenache, syrah
Ingrediënten Bevat sulfiet
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Maison Gabriel Meffre 2 Route des Princes d'Orange, GIGONDAS, France Email: gabriel-meffre@meffre.com Website: www.gabriel-meffre.fr
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, 84190 Gigondas
Frankrijk, 84190 Gigondas
Maison Gabriel Meffre Frankrijk, 84190 Gigondas
De geschiedenis van Maison Gabriel Meffre gaat terug tot het jaar 1936. Vanaf dat moment zijn Gabriel Meffre en zijn vrouw de trotse eigenaars van een wijnbedrijf in de Rhône. Ze beginnen met de productie van hun eigen wijnen in Gigondas, maar ze opereren ook als handelshuis. Het wijngaardareaal loopt al snel op tot 800 hectare. Daarmee is Maison Gabriel Meffre op een bepaald moment de grootste producent van AOC wijnen in Frankrijk. Na investeringen in de jaren ’90 in de Languedoc besluit het bedrijf weer terug te gaan naar zijn roots en te focussen op wijn uit de Rhône. Een van de merken waaronder Gabriel Meffre zijn wijnen op de markt brengt is Laurus.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.