Skip to main content
Lofthouse Clementine & Cardamom Gin

Gin 4.5

Lofthouse Clementine & Cardamom Gin

Amsterdam - Gin 70CL 40%

De exclusieve Lofthouse Clementine & Cardemom Gin is bijzonder rijk en vol van smaak. De fruitige citrus tonen van de clementines worden verrijkt met citroengras en aromatische botanicals zoals kardemom en een zeer subtiele toevoeging van Cubeb peper en kaneel.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Lofthouse Clementine & Cardamom Gin

Lofthouse Gin & Tonic: Neem een copa of groot wijnglas, en vul dit helemaal met grote ijsblokken. Schenk 50ml Lofthouse Gin over het ijs, en voeg 200ml Indian Tonic toe. Roer voorzichtig om de bubbel te behouden. Garneer met de schil van een clementine (of sinaasappel) en 3 kardemom pitten.

Lofthouse Negroni. Neem hiervoor een tumbler, vul die geheel met grote ijsblokken, en schenk hierover 50ml Lofthouse Gin, 30ml Campari en 20ml zoete Vermouth. Roer gedurende 30 seconden goed door, en top af met extra ijs om te snelle versmelting van het drankje tegen te gaan. Garneer met clementine schil (of sinnaasappel) Knijp de oliën uit de schil over het drankje, en wrijf over de buitenkant van het glas met de schil, voordat je de schil in het drankje doet voor een extra rijk citrus aroma.

4.5
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Top gin
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Lekker fris zoete manderijn smaak
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Super lekker.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Lekkere gin
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Niet uitgesproken van smaak, met een tussendoor gin.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Amsterdam
Lofthouse

De producten van Lofthouse worden exclusief voor Gall & Gall geproduceerd door Spirited Union Distillery in Amsterdam. Het jonge team gebruikt hun gecombineerde kennis en ervaring op het gebied van zowel smaak- en product-ontwikkeling als bartending, om dranken van uitmuntende kwaliteit te produceren die buitengewoon goed smaken.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.