Skip to main content
Lofthouse Pink Gin Rhubarb & Bloodorange

NIEUW

Flavoured Gin

NIEUW

Lofthouse Pink Gin Rhubarb & Bloodorange

Amsterdam - Flavoured Gin 70 cl 37,5%

Deze Loft House Pink Gin dankt zijn heerlijk zomerse smaak aan fris-zure bloedsinaasappels en bitterzoete roze grapefruits. De toevoeging van lichtzure rabarber brengt deze prachtige roze gin perfect in balans.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Lofthouse Pink Gin Rhubarb & Bloodorange

Mix 1 deel Loft House Pink Gin met 3 delen Indian Tonic en garneer met een schijfje roze grapefruit voor een ultiem verfrissende Pink Gin & Tonic. Of ga voor floraal en iets zoeter, en kies in plaats van gin voor een rose lemonade, garneer met muntblaadjes. Cheers!

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 37,5%
Contactgegevens Leverancier
Spirited Union Distillery
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Amsterdam
Lofthouse

De producten van Lofthouse worden exclusief voor Gall & Gall geproduceerd door Spirited Union Distillery in Amsterdam. Het jonge team gebruikt hun gecombineerde kennis en ervaring op het gebied van zowel smaak- en product-ontwikkeling als bartending, om dranken van uitmuntende kwaliteit te produceren die buitengewoon goed smaken.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.