Skip to main content
Lowlander 0% Geschenkverpakking + glas

Geschenkverpakking

Per artikel

Lowlander 0% Geschenkverpakking + glas

99CL 0,3%

Lowlander 0% Geschenkverpakking met 3 flesjes en een glas. Ben je toe aan een mooi reisje langs drie verschillende 0.0% biertjes met ieder een eigen verhaal? Dan is dit low-alcohol pakket precies wat voor jou.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Lowlander 0% Geschenkverpakking + glas

Ook leuk om cadeau te doen.

De set bestaat uit de volgende artikelen:

  • Lowlanders 0.00% Wit
  • Idonesian Pale Ale 0.3%
  • Organic Blonde 0.3%
  • Lowlander Glas
Inhoud 99 Centiliter
Alcoholpercentage 0,3%
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland, Amsterdam
Lowlander Amsterdam

Tijdens het werken in een gin-distilleerderij in het Verenigd Koninkrijk werd de oprichter van Lowlander verliefd op het gebruik van botanicals bij het distilleren en de fascinerende wereld van cocktails. Omdat hij eigenlijk opgegroeid is met bier in Nederland, was het niet meer dan normaal dat hij zich begon af te vragen wat er zou gebeuren als je zou brouwen in plaats van distilleren met deze plantaardige ingrediënten. Hij werd nieuwsgierig naar wat voor karakter deze kruiden, specerijen en vruchten aan bier konden geven. Tot zijn verbazing ontdekte hij dat de laaglanden eigenlijk een zeer intrigerende geschiedenis hebben als het gaat om het brouwen met plantaardige ingrediënten. Terwijl Nederlandse ontdekkingsreizigers de wereld rondreisden, keerden ze terug naar huis met ladingen boordevol kostbare kruiden en exotische specerijen, die al snel hun weg vonden naar Nederlands bier.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen