Skip to main content

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Heineken waarschuwt voor de veiligheid van de 25cl fles met draaidop >

Lowlander Gin

Gin 4.0

NIEUW

Lowlander Gin

70 cl 40%

Lowlander Gin (40%) gedistilleerd met jeneverbes, limoen, kardemom, spar, rozemarijn & citroen. Helder & fris, bomvol citrustonen & verse kruiden. ’s Werelds eerste natuurpositieve gin die ook nog eens natuurlijk lekker is!

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Lowlander Gin

GEDISTILLEERD MET LOKALE BOTANICALS & LOKALE VINDINGRIJKHEID.

Hier in de Lage Landen staan we bekend om onze vindingrijkheid - zeker wanneer het op de natuur aankomt. Onze landbouw is tenslotte succesvol geworden door met relatief weinig middelen heel veel voor elkaar te krijgen. 

Diezelfde vindingrijkheid inspireerde ons om een gin te destilleren die de gebruikelijke CO2-uitstoot vermindert - bijvoorbeeld door voor botanicals te kiezen die van lokale, volledig geautomatiseerde verticale boerderijen afkomen, en door deze kartonnen flessen te gebruiken die 80% lichter zijn dan glas en 100% recyclebaar zijn. 

Lowlander Gin heeft een onmiskenbare smaak: toegankelijk en fris met aromatische tonen van limoenblad, kruidige spar en rozemarijn en krachtige tonen van kardemomblad.

En met de wetenschap dat deze gin niet alleen goed smaakt, maar ook nog eens goed doet, kun je er nog meer van genieten. Iedere fles draagt namelijk bij aan de aanplant van inheemse bomen. Zo wordt koolstof effectief geabsorbeerd en krijgt de biodiversiteit - hier in het geboorteland van de gin - ook nog eens een boost.

Gemaakt met verse (niet gedroogde) botanicals van lokale zero-waste vertical farms, samen met geredde & gerecyclede ingrediënten.

We verwijderen 2 kg atmosferische CO2 voor iedere 1 kg die we uitstoten - en dragen actief bij aan het planten van inheemse bomen hier in de Lage Landen.

4.0
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Ingrediënten Ingrediënten: jeneverbes, limoen, kardemom, sparren, rozemarijn en citroen.
Contactgegevens Leverancier
Lowlander Beer Co. Postbus 10013 1001 EA Amsterdam The Netherlands Website: http://www.lowlander-beer.com/nl/contact/
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland, Amsterdam
Lowlander Amsterdam

Tijdens het werken in een gin-distilleerderij in het Verenigd Koninkrijk werd de oprichter van Lowlander verliefd op het gebruik van botanicals bij het distilleren en de fascinerende wereld van cocktails. Omdat hij eigenlijk opgegroeid is met bier in Nederland, was het niet meer dan normaal dat hij zich begon af te vragen wat er zou gebeuren als je zou brouwen in plaats van distilleren met deze plantaardige ingrediënten. Hij werd nieuwsgierig naar wat voor karakter deze kruiden, specerijen en vruchten aan bier konden geven. Tot zijn verbazing ontdekte hij dat de laaglanden eigenlijk een zeer intrigerende geschiedenis hebben als het gaat om het brouwen met plantaardige ingrediënten. Terwijl Nederlandse ontdekkingsreizigers de wereld rondreisden, keerden ze terug naar huis met ladingen boordevol kostbare kruiden en exotische specerijen, die al snel hun weg vonden naar Nederlands bier.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.