Skip to main content
Lyre's American Malt

Alcoholvrij alternatief voor Whisky 1.0

Lyre's American Malt

20 cl 0%

De geur en de zacht kruidige smaak van Lyre's American Malt proef je nog lang nadat je glas leeg is. Met je ogen dicht waan je je in het zuiden van Amerika tussen de graan- en tarwevelden.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Lyre's American Malt

Om de alcoholvrije drank wat meer structuur te geven, voeg je klassieke cola of sodawater toe.

Perfect serves:
American Malt & Cola
Old Fashioned cocktail

Smaak kruidig
1.0
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Heb deze gekocht om eens te proberen, maar het blijft bij een eenmalige slok. Geur lijkt enigszins op whisky, maar de smaak en viscositeit komen helaas niet in de buurt.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Lijkt nergens op. Waterige slappe substantie
Inhoud 20 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Ingrediënten Ingrediënten: Water, Glucose Syrup, Sugar, Natural Flavouring, Acidity Regulator (Phosphoric Acid), Stabiliser (Cellulose Gum), Preservative (Potassium Sorbate), Steviol Glycosides.
Contactgegevens Leverancier
Zero Proof EU B.V. Ladonkseweg 9, 5281 RN Boxet, The Netherlands Email: hello@lyres.co Telephone: +61280305552
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Australië, Leichhardt
Lyre's Spirit Co Leichhardt

De ambitie van Lyre’s is niet om originele, nieuwe smaken te creëren, maar juist om zo dicht mogelijk bij de geliefde smaken van de originele dranken te blijven en deze op die manier een eerbetoon te brengen. De naam en het logo van Lyre’s is geïnspireerd door de Australische ‘Lyrebird’, een vogel die bekend staat als ‘s werelds grootste imitator. En dat is precies hoe Lyre’s werkt. Lyre’s heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt en enkel natuurlijke essences, extracten en distillaten gebruikt om het aroma, de smaak en de uitstraling van de originele dranken te evenaren, zonder dat alcohol als basis is gebruikt. Inmiddels heeft Lyre’s wereldwijd 46 medailles gewonnen en is hiermee de ‘most awarded non-alcoholic spirit in the world’.

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.