Skip to main content
Lyre's Dark Cane

Alcoholvrij alternatief - Rum

Lyre's Dark Cane

Australië - Alcoholvrij alternatief - Rum 20 cl 0%

Lyre’s heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt en enkel natuurlijke essences, extracten en distillaten gebruikt om het aroma, de smaak en de uitstraling van de originele dranken te evenaren, zonder dat alcohol als basis is gebruikt.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Lyre's Dark Cane

De ambitie van Lyre’s is om zo dicht mogelijk bij de geliefde smaken van de originele dranken te blijven en deze op die manier een eerbetoon te brengen. Natuurlijk echt lekker met cola. Maar de perfect serve is toch echt alcoholvrije Dark & Stormy. Zonder alcohol wel minder stormy, dus wij doopten het een Dark & Breezy.

Perfect serve: Dark&Breezy

  • 45ml Lyre’s Dark Cane
  • Sap van 1/2 limoen
  • 120 ml gingerbeer
  • 1 scheutje Angostura bitters

Mooi whiskyglas, ijs en een limoentje om te garneren.

Inhoud 20 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Ingrediënten Ingrediënten: Water,Sugar, Glucose Syrup, Malt Extract, Natural Flavouring, Acidity Regulator (Citric Acid, Ascorbic Acid), Preservative (Potassium Sorbate), Stabiliser (Cellulose Gum).
Contactgegevens Leverancier
Zero Proof EU B.V. Ladonkseweg 9, 5281 RN Boxet, The Netherlands Telephone: +61280305552 Email: hello@lyres.co
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Australië, Leichhardt
Lyre's Spirit Co Leichhardt

De ambitie van Lyre’s is niet om originele, nieuwe smaken te creëren, maar juist om zo dicht mogelijk bij de geliefde smaken van de originele dranken te blijven en deze op die manier een eerbetoon te brengen. De naam en het logo van Lyre’s is geïnspireerd door de Australische ‘Lyrebird’, een vogel die bekend staat als ‘s werelds grootste imitator. En dat is precies hoe Lyre’s werkt. Lyre’s heeft het onmogelijke mogelijk gemaakt en enkel natuurlijke essences, extracten en distillaten gebruikt om het aroma, de smaak en de uitstraling van de originele dranken te evenaren, zonder dat alcohol als basis is gebruikt. Inmiddels heeft Lyre’s wereldwijd 46 medailles gewonnen en is hiermee de ‘most awarded non-alcoholic spirit in the world’.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.