Marcel Langedijk

Marcel Langedijk werkte voor hij freelance lifestyle journalist werd op de redactie van bekende tijdschriften. Maar ook heeft hij een boek geschreven over whisky en schrijft hij regelmatig voor Gall & Gall. Lees meer over Marcel en zijn mooie verhalen.

Marcel Langedijk werkte onder andere op de redactie van bekende tijdschriften als MAN en Playboy. Inmiddels schrijft hij over alles wat het leven boeiend maakt voor onder andere Elle Eten, JFK, Volkskrant Magazine, Winelife en Gentlemen’s Watch. Samen met Jan Heemskerk schreef hij Het Handboek Voor De Liefdespanter - een komische succesgids voor de kansloze casanova. Hij kwam in november 2014 met een tweede boek: Mijn Whisky, een standaardwerk waarin Marcel samen met whiskyschrijver Hans Offringa liefst 34 Beroemde Nederlanders vraagt naar hun favoriete whisky. En in februari 2015 kwam Eeuwige Roem uit - een boek vol interviews met ex-bekende Nederlanders over roem en het verlies daarvan - dat hij schreef met presentator Eddy Zoëy. Marcel twittert, instagramt, heeft een blog en schrijft regelmatig voor Gall & Gall.

Niets zo vervelend als mensen die vinden dat je bepaalde whisky's niet met ijs mag drinken. Of niet mag mengen met cola. Of niet mag gebruiken voor een cocktail. Die mensen moeten niet zeuren. Alles mag! Als jij het maar lekker vindt, dáár gaat het om. - Marcel Langedijk