Skip to main content

Port

Filters voor Port

Filters voor Soorten

Filters voor Acties

Voor Premium (8) Voor iedereen (5)

Filters voor Prijs

Tot 10 euro (10) 10 tot 20 euro (18) 20 tot 30 euro (7) 30 tot 40 euro (13) 40 euro en meer (34)

Filters voor Flesformaat

50 CL (1) 75 CL (69)
Bekijk 82 producten

Port kopen

Ben jij op zoek naar een mooie fles Port? Bij Gall & Gall heb je ruime keuze aan rode- en witte port. Bestel je jouw fles port vóór 22:00 uur? Dan zorgen wij ervoor dat je hem morgen in huis hebt.

Ruby Port 28 Tawny Port 41 Witte Port 6 Sherry 2 Voor iedereen 5 Tot 10 euro 10 10 tot 20 euro 18 40 euro en meer 34 75 CL 69 Kopke 42

De afkomst van Port 

Port is een wijn met een rijke geschiedenis in Portugal, waar het al eeuwenlang wordt geproduceerd. De Douro Vallei, een adembenemende regio, is het hart van de Port productie. Hier worden druiven zoals Touriga Nacional, Touriga Franca en Tinta Roriz met de hand geoogst en zorgvuldig gevinifieerd. Een van de meest opvallende kenmerken van Port is de kunst van het blenden. Port producenten mengen verschillende jaargangen en druivensoorten, maar er wordt ook brandewijn toegevoegd om de gisting te stoppen, wat zorgt voor een zoete smaak. 

Verschillende soorten Port 

Port is er in verschillende stijlen, variërend van zoet tot droog. Maar ook heb je witte port en rode port. Daarnaast zijn er verschillende soorten port.

Ruby Port

Ruby Port heeft een dieprode kleur en heeft fruitige smaken, zoals kersen en bessen. Deze port is ideaal voor beginners en is perfect om jong te drinken.

Tawny Port

Tawny Port heeft een rijper karakter. Door langdurige rijping in houten vaten ontstaan de tonen van noten, karamel en gedroogd fruit. Het is een uitstekende keuze voor degenen die verfijnde smaken waarderen. 

Vintage Port

Vintage Port wordt alleen in uitzonderlijke jaren gemaakt en is de kroon op het werk van elke producent. De perfecte Port voor de fijnproevers. 

Port bestellen bij Gall & Gall

Bij Gall & Gall vind je een uitgebreide selectie Port van de beste merken. Bestel vóór 22:00 uur en je hebt morgen al je port in huis. Bij Gall & Gall kun je jouw fles personaliseren met een kaartje en cadeauverpakking. Hierdoor kan jij gemakkelijk een fles port cadeau geven. Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan kun je deze eenvoudig retourneren binnen 14 dagen.

Port aanbiedingen

Bij Gall & Gall vind je niet alleen voordelige prijzen, maar stuit je ook regelmatig op interessante Port aanbiedingen. Of je nu onze website bezoekt of onze actiefolder doorbladert, je zult altijd de meest recente aanbiedingen vinden. Wil je geen enkele kans op een geweldige Port aanbieding missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of neem een kijkje op onze port actiepagina

Extra voordeel met Gall & Gall Premium 

Extra genieten van je favoriete dranken? Met Mijn Gall & Gall Premium profiteer je van diverse voordelen, zoals 10% korting op wijnen, whisky's, en alcoholvrije dranken, exclusieve Premium aanbiedingen en vele andere voordelen!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.