Skip to main content

Belangrijke veiligheidswaarschuwing: Heineken waarschuwt voor de veiligheid van de 25cl fles met draaidop >

Menard Reserve Extra

Cognac 4.3

Menard Reserve Extra

Oorsprong - Frankrijk 70CL 40%

De Reserve Extra is een mooie, ronde en zeer verfijnde Cognac met een lichte rancio smaak en een zachte afdronk. Om het rijk geschakeerde pallet aan natuurlijke aroma's optimaal tot zijn recht te laten komen, verdient het aanbeveling om de Cognac in uw hand te verwarmen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Menard Reserve Extra

Alleen als een Cognac wordt geproduceerd van druiven uit de Grande Champagne heeft hij recht op de prestigieuze benaming Grande Fine Champagne. De familie Ménard, wijnbouwers en distillateurs, is al sinds 1815 in dit bijzondere gebied gevestigd. Hier hebben ze zich altijd met hart en ziel aan hun excellente Ménard Cognac gewijd.

4.3
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Heerlijk zachte réserve voor een zachte prijs.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Lekkere cognac, niet zo zacht als ik had gehoopt. Gekocht nav de positieve recensies.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Heerlijke zachte smaak. Ik vind hem veel zachter en smaakvoller dan een vsop en net dat extra warme zachte tintje tov andere réserves. Zeker voor deze prijs een super goede cognac.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
JP Ménard & Fils 16720 ST Même Les Carriêres
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Champagne
Menard Champagne

De familie Menard is al bijna twee eeuwen actief op hetzelfde grondgebied. Zij bezitten wijngaarden van ongeveer 80 hectare en dit bevindt zich in gebied Grande Champagne. De wijnen worden gedistilleerd op het terein, in koperen ketels volgens de traditionele Charentaise methode. Eenmaal gedistilleerd, wordt de eau de vie gerijpt in Limousin eikenhouten vaten

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.