0% alcohol, maar wél lekker!

ALCOHOLVRIJE COCKTAILS SAAI?

DAT HOEFT NIET!

Geen alcohol betekent niet dat je geen cocktail kunt drinken. Er zijn namelijk genoeg cocktails zonder alcohol. Frisse, fruitige cocktails die je een heerlijk zomers gevoel geven. Elke cocktailkaart heeft altijd wel ‘mocktails’ of ‘virgins’ op het menu staan. Prettige bijkomstigheid: je kunt ze overdag en onbeperkt drinken, zonder het risico op een kater de volgende dag.

Fruitcocktails

Niet alle cocktails kun je alcoholvrij maken, maar de meeste fruitcocktails wel. Met vers fruit, een blender, ijsblokjes en garnering maak je in een handomdraai de lekkerste alcoholvrijecocktails. Maak bijvoorbeeld eens een virgin bloody mary met Big Toms tomatensap, of piña colada met verse ananas.

Alcoholvrije cocktails winnen enorm aan populariteit. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook een geschikt alternatief op feestjes of babyshowers. Cocktails zijn heerlijk, zomers, en feestelijk om te drinken. Maar soms, wil of mag je geen alcohol. De meeste cocktails bestaan vaak uit een combinatie van meerdere likeuren of sterke dranken. Een alcoholvrije cocktail is dan een uitstekend alternatief.  Bijvoorbeeld jongeren onder de 18, zwangere vrouwen, in combinatie met bepaalde medicijnen, het past binnen een gezonde levensstijl, of natuurlijk als je de BOB bent.

Wij hebben verschillende (mix-)dranken in ons assortiment zodat ook jij een heerlijke alcoholvrije cocktail kunt maken. Met de alcoholvrije dranken van Celebracion kun je de lekkerste alcoholvrije cocktails maken. De tonics van Fever-Tree zijn ook erg lekker om alcoholvrij mee te mixen, net als de alocholvrije mousserende wijnen van Faber. Of wat dacht je van alcoholvrije aperatieven als Crodino of Hugo?


(15 stemmen)
Gosling's Ginger Beer 33CL
Gosling's Ginger Beer 33CL
Niet meer beschikbaar

(6 stemmen)
6.99
Fles

(5 stemmen)
6.99
Fles

6.99
Fles

1 Review

(2 stemmen)
6.99
Fles

6.99
Fles

6.99
Fles

(8 stemmen)
6.99
Fles

1 Review

(9 stemmen)
5.49
Fles Doos (6)

1 Review

(6 stemmen)
3.79
Fles


2 Reviews

(85 stemmen)
1.25
Fles

2 Reviews

(23 stemmen)
1.39
Fles