Skip to main content

Mixen

Filters voor Mixen

Filters voor Soort

Gin (112) Wodka (53) Bruine Rum (55) Witte Rum (18) Tequila (26) Flavoured Wodka (27) Flavoured Rum (10) Vermout (7) Hard Seltzer (22) Overige Mixen (1) Kant & Klaar (29) Alcoholvrij (5)
Geen resultaten

Filters voor Prijs

Tot 10 euro (22)

Filters voor Flesformaat

100 CL (1) 33 CL (11) 25 CL (10)

Filters voor Alcoholpercentage

Tot 20% (22)
Bekijk 22 producten

HARD SELTZER KOPEN

Hard seltzer is ongekend populair in de V.S. en nu ook verkrijgbaar in Nederland. Bestel hard seltzer en wij bezorgen ‘m bij jou thuis. 
 

12 van de 27 resultaten weergegeven

Meer resultaten
Gin 112 Wodka 53 Bruine Rum 55 Witte Rum 18 Tot 10 euro 22 100 CL 1

12 van de 27 resultaten weergegeven

Meer resultaten

HARD SELTZER KOPEN

Ben jij op zoek naar de hard seltzer? Dan ben je bij Gall & Gall aan het juiste adres. Wij beschikken onderhand ook in Nederland over vele variaties van deze Amerikaanse sensatie. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor hard seltzer van de merken Stelz, White claw, Clean en Press en Carlet Elix. Hard seltzer bestel je gemakkelijk op Gall.nl.

WAT IS HARD SELTZER?

Hard seltzer is een overgewaaid mixdrankje uit de Verenigde staten en wordt ook wel hard sparkling water, sodawater of seltzer water genoemd. Dit drankje kan worden omschreven als bruisend water met een smaakje én alcohol. Het unieke aan seltzer is het lage aantal calorieën dat het bevat. Zo bevat dit drankje soms maar de helft van de standaard alcoholische mixdrankjes. Hard seltzer drink je het lekkerst als deze ijskoud is. Lees alles over Hard Sparkling water en achterhaal de verschillen tussen de merken White Claw en Carlett Elix. Of lees hier alles over STËLZ.

HARD SELTZER AANBIEDING

Hard seltzer voor een lage prijs? Houd dan onze aanbiedingenpagina in de gaten voor al onze acties. Wil je vaker korting op dranken ontvangen? Als Gall & Gall Premium member ben je als eerste op de hoogte van alle aanbiedingen en nieuwste dranken. Daarnaast ontvang je ook nog eens het magazine PROEF! Vol met inspiratie en de beste dranken.
 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.