Skip to main content

Mixen

Filters voor Mixen

Filters voor Soort

Wodka (48) Flavoured Wodka (27) Witte Rum (18) Bruine Rum (42) Gin (80) Flavoured Rum (9) Vermout (7) Tequila (20) Hard Seltzer (25) Overige Mixen (1) Kant & Klaar (20) Alcoholvrij (6) Frisdrank (7)

Filters voor Prijs

Tot 10 euro (25)

Filters voor Inhoud

25 CL (10)

Filters voor Alcoholpercentage

Tot 20% (2)
Bekijk 25 producten

HARD SELTZER KOPEN

Hard seltzer is ongekend populair in de V.S. en nu ook verkrijgbaar in Nederland. Bestel hard seltzer en wij bezorgen ‘m bij jou thuis. 
 

12 van de 29 resultaten weergegeven

Meer resultaten
Wodka 48 Witte Rum 18 Bruine Rum 42 Gin 80 Tot 10 euro 25

12 van de 29 resultaten weergegeven

Meer resultaten

HARD SELTZER KOPEN

Ben jij op zoek naar de hard seltzer? Dan ben je bij Gall & Gall aan het juiste adres. Wij beschikken onderhand ook in Nederland over vele variaties van deze Amerikaanse sensatie. Zo kun je bij ons onder andere terecht voor hard seltzer van de merken Stelz, White claw, Clean en Press en Carlet Elix. Hard seltzer bestel je gemakkelijk op Gall.nl.

WAT IS HARD SELTZER?

Hard seltzer is een overgewaaid mixdrankje uit de Verenigde staten en wordt ook wel hard sparkling water, sodawater of seltzer water genoemd. Dit drankje kan worden omschreven als bruisend water met een smaakje én alcohol. Het unieke aan seltzer is het lage aantal calorieën dat het bevat. Zo bevat dit drankje soms maar de helft van de standaard alcoholische mixdrankjes. Hard seltzer drink je het lekkerst als deze ijskoud is. Lees alles over Hard Sparkling water en achterhaal de verschillen tussen de merken White Claw en Carlett Elix. 

HARD SELTZER AANBIEDING

Hard seltzer voor een lage prijs? Houd dan onze aanbiedingenpagina in de gaten voor al onze acties. Wil je vaker korting op dranken ontvangen? Als Gall & Gall kaarthouder ben je als eerste op de hoogte van alle aanbiedingen en nieuwste dranken. Daarnaast ontvang je ook nog eens het magazine PROEF! Vol met inspiratie en de beste dranken.