Skip to main content
Oedipus Pais Tropical

Session IPAe

Per fles

Oedipus Pais Tropical

33CL 4,5%

Oedipus Païs Tropical is een nieuwe kijk op een lichte, superhoppige, fruitige IPA. Er is Simcoe, Citra, Mosaic en Mandarina Bavaria hop gebruikt voor een tropische smaak en aroma.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Oedipus Pais Tropical

Wat tarwe en haver geven daarna een zacht mondgevoel. Over de zonne-energie in Solar Session IPA: Païs Tropical is een jaarlijks brouwsel als beloning voor de financiers die het zonnestelsel met 24 panelen op het dak van de brouwerij hebben gefinancierd. Kortom: koud bier op zonne-energie!

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Inhoud 33 Centiliter
Alcoholpercentage 4,5%
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Contactgegevens Leverancier
Oedipus Brewing Gedempt Hamerkanaal 85 Amsterdam
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland, Amsterdam
Oedipus Brewing Amsterdam

Oedipus is een Amsterdamse brouwerij, opgericht door vier vrienden met een gedeelde passie voor bier. De vrienden begonnen aanvankelijk met brouwen om samen iets nieuws, spannends en smaakvols te creëren. Nu ze genoeg bier hebben om hun eigen dorst te stillen willen ze hun bier graag met de wereld delen. Oedipus staat voor kwaliteit, creativiteit, vernieuwing en samen genieten. Wij geloven in een wereld waar mensen verschillend en kleurrijk zijn. Met deze gedachte brouwt Oedipus Brewing een diversiteit aan lekkere bieren voor kleurrijke mensen en voor ieder moment. We delen deze momenten graag met iedereen en zijn benieuwd naar jouw smaak. Wat vind jij lekker?

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen