Skip to main content
Oedipus Polyamorie

Pale Ale

Per fles

Oedipus Polyamorie

33CL 5%

Polyamorie is een kruising tussen een typische Berliner Weisse en een West-Coast Pale Ale. Licht zurig met heerlijke tropische aroma'Â’s die worden geaccentueerd door de toegevoegde mango.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Oedipus Polyamorie

Polyamorie is een kruising tussen een typische Berliner Weisse en een West-Coast Pale Ale. Licht zurig met heerlijke tropische aroma'Â’s die worden geaccentueerd door de toegevoegde mango.

Bevat cereals and their derivatives, barley and barley products, wheat and their derivatives, oats
Inhoud 33 Centiliter
Alcoholpercentage 5%
Ingrediënten Ingredienten: water, GERSTEMOUT, HAVERMOUT, TARWEMOUT, hop, mango, gist
Allergie-informatie Cereals and Their Derivatives, Barley and Barley Products, Wheat and Their Derivatives, Oats
Contactgegevens Leverancier
Oedipus Brewing Gedempt Hamerkanaal 85, Amsterdam Website: www.oedipus.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland, Amsterdam
Oedipus Brewing Amsterdam

Oedipus is een Amsterdamse brouwerij, opgericht door vier vrienden met een gedeelde passie voor bier. De vrienden begonnen aanvankelijk met brouwen om samen iets nieuws, spannends en smaakvols te creëren. Nu ze genoeg bier hebben om hun eigen dorst te stillen willen ze hun bier graag met de wereld delen. Oedipus staat voor kwaliteit, creativiteit, vernieuwing en samen genieten. Wij geloven in een wereld waar mensen verschillend en kleurrijk zijn. Met deze gedachte brouwt Oedipus Brewing een diversiteit aan lekkere bieren voor kleurrijke mensen en voor ieder moment. We delen deze momenten graag met iedereen en zijn benieuwd naar jouw smaak. Wat vind jij lekker?

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen