Skip to main content
Old Pulteney Dunnet Head

Vol & rijk

Per fles

Old Pulteney Dunnet Head

Schotland - Malt 100CL 46%

Gerijpt in een combinatie van Europese en Amerikaanse vaten, met een uitgebalanceerd maar rijk smaakprofiel. Het is gebotteld op 46% ABV, non chill-filtered.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Old Pulteney Dunnet Head

De Old Pulteney Dunnet is non-chill filtered gebotteld op 46% ABV.

Inhoud 100 Centiliter
Alcoholpercentage 46%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
Pulteney Distillery Co. www.oldputeney.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Highlands
Old Pulteney Highlands

Distilleerderij Old Pulteney is gesitueerd in de haven van Wick en daarom de meest noordelijk gelegen distilleerderij van het vaste land. Old Pulteney is opgericht in 1826 en destijds was Wick een ideale plek aan de kust voor het transport van de whisky over zee. In de 19e eeuw was deze plaats tevens een belangrijke haven voor de haring vangst en één van de drukste vishavens van Europa. De geschiedenis van Old Pulteney is daarom nauw verweven met de visvangst en de visboten. Veel arbeiders uit de distilleerderij waren tegelijkertijd ook visser. Deze rijke historie is terug vinden op de bijzondere flessen en kokers van de Old Pulteney range.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.