Skip to main content

Elke vrijdag een nieuwe alcoholvrije cocktail


Alcoholvrij-dag met Victor

Dry January

Elke vrijdag in januari deelt Victor een nieuwe video met daarin het recept voor een heerlijke alcoholvrije cocktail! Gemaakt met de nieuwste alcoholvrije dranken. Zo kom je met de tips van Victor goed voor de dag op de vrijmibo, je alcoholvrij-dag of als je iets hebt te vieren.

Mocktail tip 1: Buzzy Iced Tea

Mocktail tip 1: Buzzy Iced Tea

Aan de prachtige Amalfikust groeien die grote citroenen met een eetbare schil, waar de familie Pallini als sinds 1875 de mooiste limoncello van maakt. Nu maken ze ook deze Limonzero: heel veel Amalfi-citroen en nu alcoholvrij. Perfect voor de Buzzy Ice Tea.

Wat heb je nodig: 

  • 45 ml Pallini Limonzero
  • 150 ml ongezoete ice tea
  • 10 ml vers citroensap
  • citroen voor de garnering

Hoe maak je 'm? 

Schenk alles bij elkaar over ijs en garneer met een citroenschilletje. 

Bacardi coconut

Mocktail tip 2: Raspberries Roses

Mocktail tip 2: Raspberries Roses

Fluère Raspberry is gemaakt met jeneverbes, korianderzaad, limoenzest en lavendel. Maar de toevoeging van verse frambozen maakt hem pas echt bijzonder. 

Wat heb je nodig: 

Hoe maak je 'm? 

Doe de verse frambozen in een shaker, stamp ze een beetje kapot. Voeg de Fluère Raspberry en alle overige ingrediënten toe. Shake hard met het ijs totdat je een mooi schuim hebt. Giet door je strainer in een coupe en garneer met een framboos of wat rozenblaadjes. 

Bacardi coconut

Mocktail tip 3: Clever Club Cocktail

Mocktail tip 3: Clever Club Cocktail

Speciaal voor Try January besloten Seedlip en de chefs van Butcha Kombucha een feestelijke cocktail te ontwikkelen. Proef deze fris kruidige, volwassen fruitige bloemen cocktail eens! 

Wat heb je nodig: 

Hoe maak je 'm? 

Vul het 'rock glass' met crushed ice. Schenk Seedlip Garden uit over het ijs en top af met Butcha Raspberry & Magnolia. Garneer vervolgens met verse basilicum en de frambozen. 

Bacardi coconut

Mocktail tip 4: Amaretti Sour

Mocktail tip 4: Amaretti Sour

Probeer deze Amaretti eens, gemaakt door onze Australische vrienden van Lyre's. Schenk hem over ijs of maak de Amaretti Sour mocktail. Net zoveel amandel, maar geen alcohol. 

Wat heb je nodig: 

Hoe maak je 'm? 

Schenk alles bij elkaar in een cocktailbeker gevuld met ijsblokjes en shake hard met ijs tot het schuimt. Schenk uit door een zeefje in een glas gevuld met verse ijsblokjes. Garneren met zo'n klassieke knalrode cocktailkers. 

Bacardi coconut

Cocktails met Victor

De charmante barman geeft in Cocktails met Victor zijn professionele geheimen prijs. Want als je van iemand wilt aannemen hoe je het perfecte drankje maakt, dan is dat natuurlijk van Victor Abeln. Hij neemt je stap voor stap mee in het opzetten van je eigen thuisbar, lekker en laagdrempelig. 

Victors liefde voor het vak spat ervan af: hij deelt persoonlijke verhalen waardoor het net lijkt alsof je zelf aan zijn toog zit. 

Een heerlijk boek met meer dan honderd cocktailrecepten en verhalen van de meest bekende (en geliefde) barman van Nederland. 

Cocktails met Victor 1ST


Meer over alcoholvrij

Lees meer over onze alcoholvrije dranken! Zoals ons assortiment, inspiratie en tips en veel meer! Proberen een maand zonder alcohol? Kijk dan op onze Dry January pagina. Met de Try January kalender, waarin je elke dag een tip vindt voor een alcoholvrij drankje.

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.