56 trips to Berlin met Jägermeister

inspiration-image

Artikel

De nieuwe Jägermeister limited edition Berlin fles is nu exclusief verkrijgbaar in Nederland. Met deze fles maak je kans op een van de 56 trips to Berlin!

De fles

In samenwerking met de Nederlandse artiest Zender kwam deze limited edition fles tot stand. Het etiket van de fles toont toffe en kenmerkende landmarks van Berlijn, waarop deze limited edition fles geïnspireerd is. Het brengt je terug naar de roots van het likeurmerk met 56 verschillende kruiden, namelijk Duitsland. Berlijn is dé plek om te zijn als het gaat om diverse culturen, experimentele muziek, fashion, kunst en niet te vergeten het legendarische nachtleven. Vanwege de Duitse heritage van Jägermeister heeft ontwerper Zender zich voor deze custom-made fles laten inspireren door verschillende bekende landmarks in Berlijn.

Doe mee en win een van de 56 TRIPS NAAR BERLIJN

Tussen de limited edition Jägermeister flessen zitten er 56 verstopt die recht geven op een trip voor twee naar Berlijn. Verandert het woord ‘BERLIN’ op je fles duidelijk van kleur in de vriezer? Stuur een foto van de fles en je gegevens op naar 56tripstoberlin@jaegermeister.com en we nemen contact met je op! Of kijk op de website van Jägermeister voor meer informatie en de actievoorwaarden. 

Bestel je fles

De ontwerper van het etiket: Zender

Jägermeister is voor deze limited edition fles in zee gegaan met de Amsterdamse designer/illustrator Sander Pappot, ook wel bekend als Zender. Begonnen als graffiti artist werd hij al snel een meester in verschillende soorten designtechnieken. Hij werkte vaak voor bekende namen en klanten in het nachtleven zowel in eigen land, als over de grens. Voor zowel Jägermeister als Zender bleek deze samenwerking als snel de perfecte match voor de - op Berlijn geïnspireerde - fles!

Beperkte oplage

De nieuwe limited edition Jägermeister fles is exclusief in Nederland en in beperkte oplage verkrijgbaar in de winkels en de webshop van Gall&Gall.

1 Review

Jägermeister 70CL
Niet meer beschikbaar