Moët & Chandon Ice Impérial

inspiration-image

Artikel

Moët Ice Impérial: 's werelds eerste champagne on the rocks.

Moët ICE Impérial

Moët Ice Impérial, de eerste champagne ter wereld die met ijs wordt gedronken, is deze zomer verkrijgbaar bij Gall & Gall! Moët Ice Impérial staat voor een nieuwe champagnebelevenis door sensaties van heldere frisheid en krachtige tropische fruitaroma's. De smaak blijft dankzij een rijke blend optimaal behouden bij toevoeging van ijs. Moët Ice Impérial is de perfecte aanvulling op spontane, feestelijke momenten overdag.

N(Ice) to know

Moët Ice Impérial wordt geserveerd in grote, cabernet-stijl glazen die de frisheid optimaal tot zijn recht laat komen. De elegante fles is –spraakmakend- wit gelakt met een "black tie", een gouden label en zilveren hals; een karakteristieke uitstraling passend bij een innovatieve en uitgesproken champagne. Serveer tip: voeg drie ijsklontjes en een favoriete smaak toe, bijvoorbeeld muntblaadjes, frambozen, een zeste limoen of een witte grapefruitschil. Geniet van een glas Ice Impérial bij witte vis, zomerse salades en lichte barbecues.

"De Moët Ice Impérial blend (pinot noir, pinot meunier en chardonnay) heeft een rijke structuur en is specifiek ontwikkeld om de smaakbeleving, met een twist van vers rood fruit, ook bij het smelten van het ijs, te behouden en intensiveren.", aldus Chef de Cave Benoît Gouez.

Verkrijgbaarheid

Klik hier voor een overzicht van de winkels waar Moët Ice Impérial beschikbaar is.

Bekijk hier meer Moët & Chandon.