Jack Daniel's Legends

inspiration-image

Artikel

Jack Daniel’s Future Legends!

Sinds Jack Daniel’s oprichting in 1866 is het merk onlosmakelijk verbonden met muziek. Jack Daniel’s is er vanzelfsprekend trots op dat legendarische muzikanten zoals Joey Ramone, Frank Sinatra, Bad Brains en Freddie King fan waren van Jack. Maar het gaat niet alleen over legendarische muzikanten. Misschien nog belangrijker is de nieuwe generatie muzikanten die trouw blijft aan zichzelf en zonder concessies te werk gaat. En daarom is er het Future Legends project.

Met het Future Legends project presenteren we een serie documentaires en exclusieve concerten met de meest getalenteerde bands van Nederland. Bands waarvan wij denken dat ze de potentie hebben om uit te groeien tot de legendes van morgen. 

Over Jack Daniel's

Jack Daniel’s is officieel in 1866 door de Amerikaanse overheid geregistreerd en is gevestigd in Lynchburg, Tennessee. Het is de oudst geregistreerde distilleerderij van Amerika en staat op het Nationaal Register van historische plaatsen. Jack Daniel's is de maker van de wereldberoemde ‘Old No 7’ Tennessee Whiskey, Gentleman Jack Rare Tennessee Whiskey en Jack Daniel's Single Barrel Tennessee Whiskey.