Rémy Martin: the art of harvesting

Artikel

Rémy Martin is een van de bekendste Franse cognac merken. Het huis heeft een rijke historie en bestaat al vanaf 1724. Deze cognac wordt alleen van druiven uit de Fine Champagne omgeving wordt gemaakt. Hieronder kun je zien hoe de oogst van de druiven in z'n werk gaat.

The art of harvesting

Bekijk hieronder het filmpje over 'the art of harvesting'. 

Het beeldmerk

Rémy Martin is wereldwijd bekend door het opvallende beeldmerk, de Centaur.Het sterrenbeeld van Paul Emile Rémy Martin - een achter-achterkleinzoon van Rémy Martin - was Boogschutter. Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij er in 1870 voor koos om de mythische centaur (half mens, half paard) te kiezen als symbool van het Huis. De moedige centaur, een magische alliantie tussen mens en natuur, is namelijk de perfecte metafoor voor de know-how die de familie heeft op het gebied van het produceren van Cognacs en het samenspel met het weer en de natuur. De moed van de Centaur heeft de familie Rémy Martin altijd geïnspireerd en aangemoedigd om te streven naar perfectie.

Rémy Martin  VSOP Mature Cask Finish

Rémy Martin VSOP Mature Cask Finish is het resultaat van een blend van eaux-de-vie, afkomstig uit de beste wijngaarden van de Grande en Petite Champagne met een finish op kleinere Limousin eikenhouten vaten van meer dan 20 jaar oud. Een uitgebalanceerde blend met tonen van rijpe perzik, vanille en viooltjes. Rémy Martin staat al jaren bekend om haar superieure kwaliteit en is niet voor niets de meest gedronken Cognac in Nederland.  

Rémy Martin VSOP Mature Cask Finish komt het beste tot zijn recht geserveerd in een tulpglaasje of cognacglas. Of gebruik hem in de mix zoals de Rémy Ginger

Bekijk alle Rémy Martin producten


Remy Martin VS 70CL
Niet meer beschikbaar

Rémy Martin Coeur de Cognac 70CL
Niet meer beschikbaar