Wijnproeverij Yealands voor kaarthouders

Artikel

Het was een goed jaar voor wijnhuis Yealands uit Nieuw-Zeeland. Het familliebedrijf van Peter Yealands won het afgelopen jaar twee grote prijzen. Voor zijn wijnen natuurlijk, maar ook voor de verantwoorde manier waarop het familiebedrijf de wijnen produceert.

Helaas kun je je niet meer inschrijven voor deze proeverij. De winnaars van de kaartjes ontvangen uiterlijk 15 februari een e-mail. Maar houd je brievenbus en e-mail in de gaten, want speciaal voor kaarthouders organiseren we regelmatig proeverijen. 

Tussen de wijnranken grazen schapen om de grond op natuurlijke wijze te bemesten. Vogels zitten tussen de druiven, en mogen daarvan snoepen ook. Verder zie je zonneschermen en windturbines. En alles bij Yealands Estate in Nieuw-Zeeland wordt gerecycled. Van druiventakken en droesem tot afvalwater, verpakkingsmateriaal en glas. Yealands Estate is een duurzaam wijnbedrijf. Lees meer over Nieuw-Zeeland. 

Ontmoet Peter Yealands

Als kaarthouder maak je nu kans om aanwezig te mogen zijn bij de speciale proeverij van Yealands Estate. Een unieke kans om de Nieuw-Zeelandse wijnmaker Peter Yealands in levende lijve te ontmoeten en te luisteren naar zijn verhaal over de geschiedenis van zijn bedrijf en over alle duurzame initiatieven die hij zowel binnen het bedrijf als in de wijngaard heeft doorgevoerd. Aansluitend is er een speciale proeverij waar je kennis kunt maken met de vele prachtige wijnen van Yealands Estate.

De proeverij

Voor elke proeverij zijn 50 plaatsen beschikbaar. Dat zijn dus in totaal 100 kansen om mee te mogen proeven! De locatie voor de proeverij is het NH Carlton op donderdag 12 maart of het Ramada Apollo Hotel op vrijdag 13 maart, beiden in Amsterdam. Peter Yealands spreekt tijdens de proeverij Engels.

Wil je hierbij zijn? Meld je aan en wie weet bij jij een van de 100 gelukkigen. Vergeet niet je Klant&kaart nummer en het aantal personen (maximaal 2) dat je wilt opgeven door te geven. Je kunt je aanmelden t/m 8 februari 2015

Helaas kun je je niet meer inschrijven voor deze proeverij. De winnaars van de kaartjes ontvangen uiterlijk 15 februari bevestiging per e-mail.

Als je wordt ingeloot voor de proeverij ontvang je een e-mail ter bevesting. Niets ontvangen voor 15 februari? Dan ben je helaas niet ingeloot. Houd wel de Proef& en e-mail in de gaten, want we organiseren regelmatig proeverijen voor kaarthouders. 

Actievoorwaarden:

  • Alleen voor Klant&kaart houders
  • Je kunt maximaal 2 personen opgeven
  • Er is plaats voor maximaal 50 personen per proeverij (totaal 100)
  • Inschrijving is op volgorde van binnenkomst
  • Als je een van de eerste 100 aanmelders bent, ontvang je een bevestigingsmail met toegangsbewijs
  • Wanneer je geen bevestigings e-mail ontvangt voor 15 februari ben je helaas niet ingeloot
  • Je kunt kostenloos deelnemen aan de proeverij
  • Alleen toegang met bevestingsmail