Proeverij Italiaanse wijnen

Artikel

Het huis Marchesi de' Frescobaldi heeft een rijke historie. Al meer dan 700 jaar schittert haar naam in de Toscaanse wijnbouw. Her en der in de beeldschone regio beschikt men over prachtige wijndomeinen.

Dertig generaties Frescobaldi, meer dan zeven eeuwen ervaring, deskundigheid, passie én een permanent programma van onderzoek en innovatie staan garant voor kwaliteitswijnen. En op zondag 29 maart organiseert Gall & Gall samen met wijnhuis Marchesi de' Frescobaldi een wijnproeverij met de prachtige Italiaanse wijnen van dit wereldberoemde wijnhuis uit Toscane. Als kaarthouder maak je nu kans om aanwezig te mogen zijn bij deze speciale proeverij. Een unieke kans om meer te weten te komen over Italiaanse wijnen en speciaal de wijnen van Frescobaldi.

Helaas kun je niet meer inschrijven voor deze proeverij. Maar houd de e-mails,  post en gall.nl in de gaten, want we organiseren regelmatig proeverijen voor kaarthouders! 

De proeverij

De Frescobaldi proeverij wordt gegeven op zondag 29 maart van 15.00 tot 17.00 uur in de Skylounge van het Ramade Apollo Hotel in Amsterdam. Deze middag zult u een selectie van verschillende topwijnen van het wijnhuis Marchesi de' Frescobaldi proeven en uitleg over het wijnhuis en de wijnen krijgen van mevrouw Elsa Ricchi. Zij is werkzaam als Export Area Manager van Frescobaldi en komt speciaal voor deze proeverij vanuit Italië.

Voor de proeverij zijn 50 plaatsen beschikbaar. Tijdens de proeverij wordt er Engels gesproken. Wil je hierbij zijn? Meld je aan en wie weet bij jij een van de 50 gelukkigen. Vergeet niet je Klant&kaart nummer en het aantal personen (maximaal 2) dat je wilt opgeven door te geven. Je kunt je aanmelden t/m 8 maart 2015.

Helaas kun je niet meer inschrijven voor deze proeverij. 

Als je wordt ingeloot voor de proeverij ontvang je een e-mail ter bevesting. Niets ontvangen voor 20 maart 2015? Dan ben je helaas niet ingeloot. Houd de Proef& en e-mail in de gaten, want we organiseren regelmatig proeverijen voor kaarthouders.

Actievoorwaarden:

  • Alleen voor Klant&kaart houders
  • Je kunt maximaal 2 personen opgeven
  • Er is plaats voor maximaal 50 personen
  • Inschrijving is op volgorde van binnenkomst
  • Als je een van de eerste 50 aanmelders bent, ontvang je een bevestigingsmail met toegangsbewijs
  • Wanneer je geen bevestigings e-mail ontvangt voor 20 maart 2015 ben je helaas niet ingeloot
  • Je kunt kostenloos deelnemen aan de proeverij
  • Alleen toegang met bevestingsmail