Win een weekend naar de Provence!

Artikel

Laat je review achter en maak kans op een weekend naar Domaine de l'Amaurigue in de Provence.

Helaas kun je niet meer meedoen met deze actie. Houd de post en gall.nl in de gaten, want speciaal voor kaarthouders hebben we regelmatig leuke acties!

Met de Klant&kaart van Gall & Gall heb je altijd een streepje voor! En dit keer maak je als kaarthouder kans op een weekend naar een van onze populairste rosé-huizen! 

Domaine de l'Amaurigue

Domaine de l'Amaurigue is de wijngaard van de Nederlandse familie De Groot. Ze maken er een van de beste en meest populaire rosé wijnen van afgelopen jaren bij Gall &Gall. Het domein is gelegen in Le Luc, in het hart van de Provence. De wijnen hebben diverse international prijzen gewonnen en worden met respect voor de natuur gemaakt. Je kunt meer lezen over Domaine de l'Amaurigue op website

Het weekend

En jij maakt kans op een weekend naar dit prachtige wijndomein. Je verblijft in een appartement op de Domaine de l'Amaurigue met een prachtig uitzicht op over de wijngaard en een eigen terras. Daarnaast krijg je onder andere een wijnproeverij en een rondleiding door de Domaine door de wijnmaker Jean Marie Quef en heb je beschikking over een huurauto, waarmee je de omgeving kunt verkennen!

Bekijk alle rosé

Lees hier de actievoorwaarden.

72 Reviews

Domaine de l'Amaurigue Rosé 75CL
Niet meer beschikbaar