The Glenfiddich Theatertour 2017

Vanaf nu te zien in 14 verschillende theaters: de Virtuele Whiskyreis van Glenfiddich. Een kijkje in de wondere wereld van whisky tijdens een virtuele rondleiding door de meest bekende distilleerderij van Schotland: Glenfiddich. En je maakt nu kans op 2 van de 80 kaarten voor deze bijzondere beleving!

Glenfiddich-distillery-gr.jpg
Tony-van-Rooijen.jpg

Ontdek Schotland

Leer alles over de eeuwenoude ambacht van het distilleren van whisky. Met aanstekelijke passie neemt Glenfiddich's eigen whisky ambassadeur, Tony van Rooijen, (beginnende) liefhebbers van de Schotse lekkernij mee op reis langs prachtige beelden en persoonlijke verhalen. Aan de hand van kleur, geur en smaak wordt de mystiek van Schotland ontdekt en dr drank waarmee het land wereldberoemd is geworden. 

Een unieke whisky-ervaring in het theater waar zowel liefhebbers, als kenners dit eeuwenoude Schotse product kunnen beleven in al haar toonaarden. De theatertour vindt plaats van midden januari 2017 t/m mei 2018. De data t/m mei 2017 staan al op de website vermeld. Kaarten à 22.50 zijn verkrijgbaar via het theater of via virtuelewhiskyreis.nl. Hiervoor ontvang je als bezoeker een unieke tastingbox voorzien van een proefglas, zes samples uit de Glenfiddich serie en een 90 minuten durend verhaal achter whisky algemeen en Glenfiddich in het bijzonder. 

Glenfiddich theater

Review van Antoine

"Gisteren bij de Glenfiddich Theatertour geweest in Amsterdam. In anderhalf uur nam Tony van Rooijen ons mee in de wondere wereld van whisky. We begonnen met een introductie van de geografie van Schotland, want waar liggen de gebieden Islay en Speyside nu eigenlijk? Daarna mochten we al de eerste whisky proeven, een lekkere 15 y/o. Terwijl Tony vertelde waar whisky nu vandaan komt en hoe het gemaakt wordt konden wij genieten van meerdere andere whisky's. Met name de 18 jarige viel bij mij erg in de smaak. Een leuke manier om in aanraking te komen met de wondere wereld van whisky; en zeker en trigger om binnenkort eens naar Schotland te gaan."

Een klein voorproefje: Glenfiddich theatertour

Win 2 van de 80 kaarten!

Koop een fles Glenfiddich 70cl bij Gall & Gall en upload een foto van de kassabon of factuur via virtuelewhiskyreis.nl/gall. Er worden in totaal 80 x 2 kaarten verloot. De winnaars krijgen maandag 6 maart een bericht. Wie weet win jij 2 kaarten voor deze fantastische virtuele tour in een theater naar keuze!

Bestel direct

Glenfiddich

12 Reviews

(289 stemmen)
32.79

2 Reviews

(21 stemmen)
51.59

7 Reviews

(110 stemmen)
79.99

10 Reviews

(147 stemmen)
46.89
(35 stemmen)
164.49

Actievoorwaarden

  • Meeoden aan deze actie kan t/m 5 maart 2017.
  • De fles Glenfiddich 70cl moet zijn gekocht bij Gall & Gall (in de winkel of online).
  • Slechts 1 deelname per kassabon.
  • Personen onder de 18 jaar zijn uitgesloten van deelname.