The Glenfiddich Theatertour

inspiration-image

Artikel

Vanaf nu te zien in 22 verschillende theaters: Virtuele Whiskyreis Glenfiddich. De Nederlandse Glenfiddich ambassadeur Tony van Rooijen neemt het publiek op professionele en gepassioneerde wijze mee op een virtuele rondleiding door de Glenfiddich Distilleerderij.


Tijdens deze virtuele rondleiding, door de meest bekende distilleerderij van Schotland gaat men op reis door Schotland’s meest bekroonde distilleerderij en leert men alles over het eeuwenoude ambacht dat komt kijken bij het maken van whisky.

Prachtige beelden met een bijzonder verhaal passeren de revue, aan de hand van kleur, geur en smaak wordt de mystiek van Schotland ontdekt en de drank waarmee het land wereldberoemd is geworden. 

Een unieke whiskyervaring in het theater waar zowel liefhebbers, als kenners dit eeuwenoude Schotse product kunnen beleven in al haar toonaarden. De theatertour vindt plaats van september 2015 tot en met april 2016. Kaarten, inclusief unieke tastingbox, kosten € 22,50 en zijn verkrijgbaar via het theater of via virtuelewhiskyreis.nl.

Win 2 kaarten voor de Virtuele Whiskyreis Glenfiddich in het theater!

Alle kokers van de Glenfiddich 12 Years 70 CL bevatten een sticker met een wincode waarmee je kans maakt op 2 kaarten voor de Virtuele Whiskyreis Glenfiddich. Aan het begin van iedere maand worden er 10 x 2 kaarten verloot. Koop nu een fles Glenfiddich 12 Years 70 CL en voer de wincode van de flyer in op de actiepagina. Wie weet win jij 2 kaarten voor deze fantastische virtuele tour!

Bekijk Glenfiddich 12 years

12 Reviews

(281 stemmen)
31.19