Captain Morgan White Rum

inspiration-image

Artikel

De unieke Captain Morgan White Rum wordt gemaakt van de allerbeste Caribische rums en is heerlijk in de mix met cola of in de lekkerste mojito’s. Captain Morgan White Rum is kristalhelder en heeft een zijdezachte textuur met een licht zoete afdronk door meer dan een jaar rijping op eiken vaten.

Sir Henry Morgan

De kapitein staat symbool voor Sir Henry Morgan, de voorname boekanier uit de 17e eeuw die naast zijn rooftochten in het Caribisch gebied bekend stond als legendarische feestganger. Sir Henry Morgan hield zich nooit aan de etiquette, en zijn streven om de status quo te trotseren heeft geleid tot een legendarisch leven vol avontuur. 

Bruisende feesten

Tussen zijn scheepsavonturen meerden de kapitein en zijn bemanning geregeld aan in afgelegen eilandgrotten voor bruisende feesten op de ruige stranden. Deze feesten hebben een paar van de allerbeste verhalen de wereld in geholpen. 

Captain-Morgan-White-rum-cola.png

Captain Morgan White Rum haalt zijn inspiratie uit deze wilde nachten en is speciaal ontwikkeld voor de moderne avonturier (die veel liever in eilandgrotten feest dan in een resort). Captain Morgan is het enige rum merk dat staat voor ‘fun‘ en zichzelf niet te serieus neemt. 

Captain's perfect serve

Captain Morgan White Rum is het lekkerst met cola in een glas met veel ijs en een limoentje, maar is ook de ideale basis voor alle cocktails met rum.

Captain-Morgan-White-Mojito280.png

 

Captain Morgan White Mojito

Ingrediënten:

  • 35 ml Captain Morgan White Rum
  • 15 ml limoensap
  • 2 tl suiker
  • 7 blaadjes munt
  • 70 ml bruiswater
  • 1 takje munt voor de garnering

Bereiding:

  1. Vul een cocktailglas met de rum, het limoensap, de suiker en de munt.
  2. Mix net zolang totdat de suiker is opgelost.
  3. Voeg de ijsblokjes en bruiswater toe. Goed roeren!
  4. Maak de cocktail af met een takje munt als garnering.