Tess haar nieuwe boek!

inspiration-image

Artikel

’s Werelds beste vrouwelijke bartender laat zien hoe je thuis in een handomdraai de allerlekkerste cocktails maakt in haar nieuwe boek: Cocktails met Tess.

Tess geeft haar favoriete recepten prijs; van klassiekers als Bloody Mary en Whiskey Sour, alcoholvrije Virgin Mary Mule en Rosemary’s Pear tot haar signatures Thai Mojito en de Killer Cocktail. Naast meer dan 100 cocktailrecepten vertelt Tess anekdotes, geeft ze informatie over dranksoorten, cocktailglazen, tools en technieken en toont ze je stap voor stap de kneepjes van het vak. Kortom: voor alles wat je wil weten over cocktails heb je dit boek gewoon nodig.

Sneak preview

We mogen alvast een klein stukje van het boek laten zien. 

Bestellen?

Je kunt het boek kopen via bol.com. Het boek kost 25 euro en dat is deze hardcover meer dan waard!

Over Tess

Tess Posthumus (26) rondde in 2014 haar master Sociologie af aan de Universiteit van Amsterdam. Al tijdens haar studie werd ze stapelverliefd op de wonderschone wereld van het mixen. Sinds 2009 werkt ze bij de gerenommeerde cocktailbar Door 74 in Amsterdam. Haar talent is niet onopgemerkt gebleven: ze won diverse (inter)nationale competities, mag zichzelf de beste bartender van Nederland noemen en werd in 2015 in Kaapstad benoemd tot ‘World’s Best Female Bartender’. Inmiddels reist Tess de wereld over om haar kennis van het vak te delen, werkt ze als consultant voor Gall & Gall en schrijft ze voor Het Parool en diverse horecavakbladen. Kijk ook op haar profielpagina