Maak kans op festivaltickets met Berentzen Apfelkorn!

inspiration-image

Artikel

Wil jij deze zomer naar een te gek festival? Koop nu een fles Berentzen Apfelkorn met actielabel en vul jouw code online in. Je maakt kans op tickets voor een van onderstaande festivals!

  • Ultrasonic – 29 juli - Utrecht
  • Return to the 90s – 12 augustus - Amsterdam
  • Sterren van Holland – 13 augustus - Amsterdam
  • We Love 90s – 26 augustus – Nijmegen
  • Puur Hollands – 27 augustus – Nijmegen
  • Smeerboel – 9 september - Utrecht

Hoe werkt het?

Koop een fles Berentzen Apfelkorn 70cl of 1 liter en vul de unieke code op het halslabel in op de website. Je kunt meedoen tot en met eind september en er worden iedere week meerdere winnaars bekend gemaakt. Wie weet kun jij samen met een vriend(in) naar een van deze festivals!
DOE MEE 

Berentzen Apfelkorn

Voor Apfelkorn worden alleen de allerbeste Duitse appelrassen gebruikt, die pas wanneer ze goed rijp zijn worden geoogst. Deze originele Berentzen Apfelkorn is friszoet van smaak. Dit eigenzinnige drankje is ijskoud heerlijk om puur te drinken, on the rocks of in de mix met Spa Rood, 7-up, appelsap of cassis.

Wunderbar

Jaarlijks is Berentzen ApfelKorn terug te vinden op vele festivals en evenementen. Zo kan het feestend publiek ook met Berentzen ApfelKorn een superparty bouwen. Op een select aantal festivals staat Berentzen met haar eigen Wunderbar. Deze ganz geile Schirmbar zorgt elke keer weer voor een super party en extra dimensie op elk festival.