Skip to main content
0
€ 0.00

Bierproeffestival

Bierproeffestival
Bierproeffestival

Van 24 mei tot en met 3 juni 2018 is de Week van het Nederlandse Bier. In deze week worden de Nederlandse brouwerijdagen georganiseerd en zijn er door heel Nederland bierproeverijen en masterclasses. Om deze week te openen wordt in de Grote Kerk te Den Haag een bierproeffestival in gehouden. Ontdek op dit festival wat het Nederlandse bier jou te bieden heeft!

BIERPROEFFESTIVAL IN HET KORT

  • Donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 mei
  • Grote Kerk te Den Haag
  • 18 jaar en ouder
  • Toegangskaarten € 12,50 of € 15,00
LEES MEER

PROGRAMMA

Op alle drie de dagen presenteren Nederlandse bierbrouwerijen ruim 250 bieren. Op het festival kun je met de brouwmeesters in gesprek gaan over de bieren en worden interessante masterclasses gegeven door echte bierkenners. Uiteraard zijn er verschillende bieren te proeven. Op het kerkplein staan diverse foodtrucks. Bestel heerlijk  eten en relax ondertussen op het terras. Ontdek ook de mooie bier en foodcombinaties!

OPENINGSTIJDEN

kerk vol mensen

Donderdag 24 mei van 18:00 - 22:00 uur
Vrijdag 25 mei van 16:00 - 22:00 uur
Zaterdagmiddag 26 mei van 13:00 - 17:00 uur
Zaterdagavond 26 mei van 18:00 - 22:00 uur

TOEGANGSKAARTEN

De toegangskaarten voor dit festival kun je online kopen. Met een toegangskaart krijg je toegang tot het festival op de dag van keuze. De toegangskaarten op donderdag en zaterdag kosten € 12,50 en op vrijdag kost deze € 15,-. Bij binnenkomst krijg je een mooi proefglas en een informatieboekje met uitgebreide informatie over alle bieren. 

Festivalmunten

Met festivalmunten kun je vervolgens op het festival een biertje bestellen naar keuze. Speciaalbieren kosten bij veel brouwers meer munten. Deze munten gebruik je ook om eten, koffie, thee en frisdrank te bestellen. De munten zijn online te koop, maar ook op het festivalterrein.

18 JAAR EN OUDER

bierglas wordt getapt

Het festival is toegankelijk voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Baby’s en kleine kinderen in draagzakken of kinderwagens zijn ook niet toegestaan. 

Neem je legitimatie mee als je onder de 25 bent!

NU AL DORST GEKREGEN?

Probeer eens een van onze bieren! Ga bijvoorbeeld voor lambiektripeldubbel of blond bier. Alvast wat kennis op doen over bieren? Lees alles over de biersoorten of de  bieringrediënten. Op het festival kun je veel bieren proeven. Ontdek hoe je bier proeft als een pro! Kom je gelijk goed voor de dag.