Het perfecte cadeau voor iemand die je niet zo goed kent

Je kent het wel, dat moment dat je binnenkomt bij iemand die je niet zo goed kent. Je baas, een collega of je bent als 'plus one' uitgenodigd en wil ook niet met lege handen aankomen. Dat moment van binnenkomen is al awkward genoeg. Dus moet je op zoek naar een geschikt cadeau voor een relatief onbekend persoon. Maar niet te duur, en het moet je vooral ook niet te veel tijd kosten. We’ll help you out!

Cadeau voor een onbekende

Voel je het al in je tenen? Zo’n soortgelijke situatie? Juist, dat wil je voorkomen. En drank is daarbij de uitkomst. Want met een drank cadeau zit je altijd goed. Dus bekijk hier de opties voor mooie drank cadeaus voor iemand die je niet goed kent. Van wijn tot whisky. Van cocktails tot bier. Met deze cadeaus kom je er wel uit.

Wijn

Rode wijn cadeau geven? Dat wil je er wel een die ongeacht de smaak van de ontvanger goed bevalt. Kies bijvoorbeeld voor deze lekkere Zuid-Afrikaanse Kanonkop Kadette; een blend van merlot, cabernet sauvignon en pinotage. Hij is toegankelijk en valt ook nog eens elk jaar in de prijzen. Leuk papiertje eromheen en geven maar.

Bier

Voor mannen zit je bijna altijd goed met bier. Dus voor die ene kennis of collega kies je voor een stoer bierpakket. Ga bijvoorbeeld voor de Kompaan Geschenkverpakking. Met 6 biertjes uit de Haagse brouwerij Kompaan. Proeven maar! Of ga gelijk voor het grote geschut en bestel een 0,75CL fles van La Chouffe. Dan maak je gegarandeerd indruk! Op zoek naar een ander bier cadeau? Look no further!

Whisky

Altijd een mooi cadeau! Zoals deze 50 cl fles whisky van het bekende J&B maar dan in een kleiner formaat. Met z’n zachte en kruidige smaak een schot in de roos voor menig liefhebber. Oja, ook nog leuk voor de portemonnee. Toch liever een andere whisky? Hier vind je de mooiste flessen whisky cadeau.

Meer inspiratie!

Geen excuus meer om met lege handen aan te komen op die verjaardag of borrel. Of je iemand nu wel of juist niet zo goed kent; met deze drank cadeaus zit je altijd wel goed. Op zoek naar meer cadeau ideeën? Bekijk dan hier de lekkerste wijn cadeaus en mooiste whisky cadeaus. Of kijk op onze cadeaupagina met de beste cadeaus voor hem of haar. Weet je het echt niet meer? Ga dan lekker simpel voor de digitale cadeaukaart.