Skip to main content
image

Schenk een verhaal

De beste cadeaus voor je vader

Op zoek naar een mooi cadeau? Bij Gall & Gall hebben we smaakvolle wijnen, bijzondere whisky's en met bezieling gemaakte bieren. Ontdek de verhalen achter deze producten en maak het zo een extra mooi verhaal om te schenken!

Bij deze brouwerij werken bijzonder getalenteerde mensen, voor wie een baan ergens anders niet vanzelfsprekend is. De oprichter kijkt liever naar wat mensen wel kunnen in plaats van niet. Het glas halfvol! Dat hart, dat proef je in ieder biertje.

Madame Pommery was haar tijd ver vooruit toen ze in 1858 het nog jonge champagnehuis overnam. Vooral met het verzamelen van de beste wijngaarden en de creatie van de droge brut was ze baanbrekend. Die bruisende daadkracht, die proef je. 

Ze kwamen uit Toro en La Mancha. Uit Valdepenas en Campo de Borgas. Gelovend dat ze samen veel meer zouden zijn dan alleen vonden de amigo's elkaar in deze blend van druiven uit alle windstreken van Spanje. Die grootse vriendschap proef je!

Ga direct naar de top 5

De strijdlustige familie Jameson overwon twee wereldoorlogen, een Ierse burgeroorlog en de Amerikaanse drooglegging. Ze staan nog altijd sterk overeind. 'Sine Metu' staat op het etiket. Ofwel ‘Zonder angst’. Die strijdlust, die proef je.

Geïnspireerd door zijn vader creëerde de wijnmaker met deze blend van 15 rijpe vintages een fles vol lagen. Goed voor ruim 100 jaar aan mooie tafelgesprekken. Een ware legende. Die bijzondere gesprekken, die proef je in iedere druppel.   

' Papa, je bent de beste.’ Dat hoort natuurlijk elke vader graag. Zo ook de vaders van de rum bij Bacardi; de maestro’s. Zij zijn er altijd, om te zorgen dat het de rum goed gaat. Die toewijding, die proef je in iedere druppel.


De struisvogel is op deze biertjes terecht gekomen simpelweg omdat de oprichter van Brouwerij ‘t IJ heel blij wordt van die beesten. Daarom adopteerde Brouwerij ‘t IJ ook de allerleukste struisvogel in Artis. Die blijheid, die proef je in ieder biertje.

Twee Grand Vins de Bordeaux. Beiden een blend van drie goddelijke druiven uit dit prestigieuze wijngebied. Beiden gemaakt door gerenommeerde wijnmakers. Welke kies je? Kop of munt, elke uitkomst is genieten! Die klasse, die proef je in allebei.

De maker noemde zijn blend naar de Grouse, ofwel Schotse sneeuwhoen. De naam en de smaak waren top, maar er miste iets. Het iconische vogeltje dat zijn dochter op het label tekende gaf de whisky pas vleugels! Die familietrots, die proef je.

image

Geef er een persoonlijk wenskaartje bij!

Om je cadeau nog wat persoonlijker te maken, geef je er natuurlijk een wenskaart bij! Er zijn kaartjes met verschillende boodschappen, zoals: gefeliciteerd, bedankt, proost, een feestelijke kaart zonder tekst en voor de liefste.

Milaan, mei 2001. Gianni Martini, een wijnondernemer, geniet van een goed glas samen met zijn vrienden. De setting is elegant, verfijnd en levendig. De Italiaanse stijl in zijn meest pure vorm ving hij in deze fles. La dolce vita, dat proef je in iedere bubbel.

Waar bier gedronken wordt, klinkt vaak geroezemoes. Maar op de plek waar dit bier is gebrouwen is het muisstil. Leg je oor maar eens tegen een flesje en je hoort… niets. Net als bij de trappisten van La Trappe. Die rust, die proef je in ieder biertje. 

De broers John en James Chivas kwamen in 1836 als eerste op het idee om verschillende whisky's te blenden. Waarbij de som méér is dan de delen. Dé perfecte blend van Schotse whisky’s en gebundelde kracht. Die eeuwige vriendschap, die proef je.

Een hond snuffelde door de wijnheuvels van Veneto en vond daar hele oude druivenpitten van een wijngaard uit de Romeinse tijd. Op de plek van die verdwenen wijngaarden maakt de familie Zonin nu nog zijn wijnen. Die oude ziel van de aarde, die proef je nog steeds. 

Honderd jaar geleden was er een man met twee onmogelijke Schotse liefdes. Zijn vrouw Rita, hun families waren tegen, en whisky maken. Hij mixte zijn liefdes en maakte als eerste Japanner unieke whisky, zoals deze limited edition blend. Uit liefde gemaakt, dat proef je.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.