Skip to main content

Inspirerende cocktails


Mix your own summer!

Mix your own summer!

Deze zomer mix je met de mooiste merken de lekkerste cocktails gewoon zelf! Super simpel om te maken en feestelijk om te drinken. Dan wordt vakantie in eigen land ineens een stuk leuker!

OF BEKIJK DE VIDEO

Bacardí Spiced & cola

Bacardí Spiced & cola

BACARDÍ Spiced is een blend van verschillende soorten rum. Door de rijping op gebrande Amerikaanse eikenhouten vaten krijgt BACARDÍ Spiced een rokerig karakter. De krachtige, kruidige maar zachte aroma’s ontstaan door de rum te blenden met natuurlijke smaken en kruiden. Door zowel lichte als diepe tonen is hij perfect om te mixen met cola om de klassieke BACARDÍ cola extra SPICED te maken.

Bereiding: 

 1. Vul een glas met lekker veel ijsblokjes
 2. Schenk daar 1 deel BACARDÍ Spiced bij
 3. Vul aan met 3 delen cola
 4. Roer door en geniet van deze spicy cocktail

 

 

Bacardí Coconut & ananassap of cola

 

BACARDÍ Coconut, de smaak van zon, zomer en strand. De combinatie van witte rum en kokosnoot zorgt er meteen voor dat je je in een tropisch paradijs bevindt. Meng met ananassap of cola en krijg een zomerse cocktail als resultaat. 

Bereiding: 

 1. Vul je glas met lekker veel ijsblokjes.
 2. Voeg 1 deel Bacardi Coconut toe.
 3. Vul aan met 3 delen ananassap of cola.
 4. Roer even door en je zomerse cocktail is klaar!

Martini Fiero & Tonic

 

Deze hedendaagse vermout is een mix van citrus en bloedsinaasappel. MARTINI Fiero en tonic zijn voor elkaar gemaakt. Perfect als zomers aperitief!

Bereiding:

 1. Vul een ballonglas met ijs
 2. Voeg 75 ml Fiero en 75 ml tonic toe
 3. Garneer de drink met een partje bloedsinaasappel

NIEUW: Martini Vibrante & Floreale

NIEUW: Martini Vibrante & Floreale

MARTINI Non-Alcoholic is ideaal voor momenten vol smaak. MARTINI Vibrante, een fruitig aperitief met tonen van Italiaanse Bergamot-sinaasappels.  MARTINI Floreale, een verfrissend licht aperitief met kamille toets. Voor de perfecte Non Alcohol cocktail ga je als volgt te werk. 

Bereiding:

 1. Vul een longdrinkglas met ijs
 2. Mix 50% Martini Non Alcholic met 50% tonic
 3. Garneer met een partje sinaasappel

Bombay Bramble & tonic

Bombay Bramble & tonic

Een nieuwe gedistilleerde gin met natuurlijke smaken van bramen en frambozen. Voor de ontwikkeling van de BOMBAY Bramble hebben we de originele Bombay Dry gin samengevoegd met een 100% natuurlijke fruitinfusie. Het resultaat is een nieuwe creatieve BOMBAY SAPPHIRE gin met een rijke bessensmaak. Ideaal voor een levendige, fruitige Gin & Tonic.

Bereiding: 

 1. Vul een glas met ijsblokjes
 2. Pers een citroenpartje uit in het glas en leg over het ijs
 3. Voeg er 50ml Bombay Bramble aan toe en top af met 100 ml tonic
 4. Roer nog even voorzichtig door

Grey Goose & Juice

 

Grey Goose vodka is afkomstig uit de Cognacstreek in Frankrijk en wordt gemaakt met enkel 2 ingrediënten: ‘single-origin’ wintertarwe van Picardie en water uit de natuurlijke kalksteen bron in Gensac-la-Pallue. Door de allerbeste ingrediënten te combineren met de know-how van onze Maître de Chai François Thibault, is een unieke vodka van ongeziene kwaliteit gecreëerd die gemaakt is zonder compromissen.

Drink 'm puur met ijs of probeer hem in een van de heerlijke Goose & Juice Summer Cocktails die je kunt vinden bij nog veel meer informatie over deze bijzondere vodka.

Alles over Grey Goose

Lees meer over deze merken

Meer lezen over mooie merken? Ontdek alles over de herkomst, varianten en andere cocktails om te maken.