Skip to main content

Druif zkt wijnmaker

wijnmaker set
wijnmaker set

HET ZELFMAAK WIJNPAKKET

Nieuw in Gall & Gall assortiment dit voorjaar

Jaja, op 1 april zeker? Ben jij erin getrapt? We gaan nog geen zelfmaak wijnpakket introduceren, maar de reacties waren zo positief, dus wie weet in de toekomst....? Je eigen bier maken is heel gewoon geworden. Maar je eigen fles wijn schenken tijdens een etentje is natuurlijk wel voor gevorderden. Of toch niet? Bij Gall & Gall kun je dit voorjaar een compleet zelfmaak wijnpakket bestellen. Inclusief 50 kilo druiven! Zo maak je helemaal zelf tot 20 flessen Château De Vries of Cuvée Meppel. Met het simpele stappenplan en alle benodigdheden kan iedereen wijn maken en kom je er niet uit, dan kun je via de online hulplijn 24/7 je vraag stellen. Succes gegarandeerd!

VAN GEWONE DRUIVEN TOT WIJN IN DE FLES

druiven in kisten
druiven in kisten

Het begint met het grove werk van sorteren, stampen en zeven. Daarna giet je het druivensap over in de glazen stolp en start het gistingsproces en gaat het om geduld en nog een keer overschenken in een schone stolp zodat de droesem achterblijft. Na een week of 6 kan de wijn gebotteld worden en rustig rijpen voor een aantal maanden.

Na minimaal 6 maanden rijpen kan de wijn gedronken worden, tot die tijd kun natuurlijk bij ons terecht voor de mooiste flessen van professionele makers.

 

HET COMPLETE ZELFMAAK WIJNPAKKET

wijnfles
wijnfles

Met dit pakket haal je in 1 keer alles in huis en kun je direct aan de gang!

Je vindt in dit pakket: 

 

  • 50 kilo druiven

  • 3 emmers 

  • Zeef

  • 2 glazen rijpingsstolpen

  • 20 blanco wijnflessen + kurk

  • Printbare etiketten 

  • Uitgebreide instructie

  • Toegang tot online hulplijn

 

WAT KOST 'T? 

Kosten van het pakket € 189,- inclusief druiven en benodigdheden. Het pakket is vanaf april online te bestellen. Houd de website dus in de gaten of meld je onderaan deze pagina aan voor de e-mail nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle acties.