Skip to main content

Gall & Gall legt wijnkelders aan onder 200 winkels

Gall & Gall legt wijnkelders aan onder 200 winkels

Gall & Gall gaat in 2018 onder 200 winkels een wijnkelder aanleggen. Door de grote vraag blijft het wijnassortiment van Gall & Gall groeien en veel winkels kampen met ruimtegebrek. De investering in wijnkelders biedt klanten meer keuze in exclusieve wijnen en winkels meer opslagruimte. In de wijnkelders liggen niet alleen de lekkerste wijnen, er worden ook wekelijks wijnproeverijen georganiseerd. Vanmorgen is de bouw in Zaandam van start gegaan. De eerste tien wijnkelders openen in september 2018.

Een kelder onder elke winkel? Dat kan toch helemaal niet? Klopt. Dat kan inderdaad niet. 1 april, kikker in je bil :-)

Maar mocht je nog fantastische ideeën hebben om je ervaringen bij Gall & Gall beter te maken, dan horen we dat natuurlijk heel graag!

handschuddende mannen bij graafmachine

Gall & Gall verkoopt meer dan 1.500 wijnen en sommige winkels groeien uit hun jasje. “Om te kunnen voldoen aan de toenemende behoefte van onze klanten aan exclusieve wijnen, hebben wij als speciaalzaak besloten om onze winkels ondergronds uit te breiden. De bouwvergunningen zijn al rond”, aldus Freek Gerrits, directeur Operatie en Franchise bij Gall & Gall. De aftrap van het grote bouwproject vond vanmorgen plaats in Zaandam. In september 2018 worden de eerste tien wijnkelders in Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven geopend.

DE DRANKENSPECIAALZAAK MET DE LEKKERSTE DRANKEN

Gall & Gall verkoopt al sinds 1884 drank en is op dat gebied de allergrootste specialist van Nederland. Maar uiteindelijk zijn we bij Gall & Gall ook gewoon hobbyisten. Mensen die heel enthousiast kunnen worden van een verhaal over een druif die groeit op een vulkaanhelling, of een kiertje in een schuur op Islay dat whisky een zilte smaakt geeft. Deze verhalen – de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles – die je letterlijk kunt proeven gaan we je vertellen. 

grote wijnkelder met wijnrekken