Skip to main content

Jim Beam 225 Jaar


Pubquiz

Pubquiz

Jim Beam bestaat 225 jaar en dit wordt groots gevierd. Om stil te staan bij deze mijlpaal wordt er namelijk op 26 juni een online pubquiz georganiseerd! Dus verzamel je vrienden, doe mee en maak kans op waanzinnige prijzen.

Meld je aan voor de pubquiz

Jim Beam Pubquiz

Zo doe je mee met de Jim Beam pubquiz

Meedoen is heel simpel en vooral heel leuk. Meld je aan op de website van Jim Beam met je naam en e-mailadres. Voorafgaand aan de pubquiz krijg je een e-mail met instructies over hoe je mee kunt doen. 

 

Dit kun je winnen

Doe mee en maak kans op één van de hoofdprijzen: een VanMoof E-bike (t.w.v. €1998), The Bastard BBQ (t.w.v. €1249) of een Oled TV (t.w.v. €1000). Onder de overige winnaars verdelen wij vijftien leren BBQ-schorten met je eigen naam (t.w.v. €50), dertig Thuisbezorgd waardebonnen (t.w.v. €25) en zestig Pathé Thuis bioscoopkaartjes. Meedoen is het zeker waard dus!

Samen met je vrienden meedoen

Samen meedoen aan een pubquiz is leuker dan alleen. Nodig daarom vijf vrienden uit via onderstaande knop. Dan krijg je namelijk ook nog eens een gratis Pathé Thuis bioscoopkaartje in de mail.

 

Maak kans op extra prijzen

Om je klaar te stomen voor de Jim Beam pubquiz krijg je vooraf een aantal vragen via je mailbox. Beantwoord je deze goed? Dan maak je kans op extra prijzen!

Nodig je vrienden uit

Zó maak je kans op de hoofdprijzen

Winnen doe je niet zomaar. Doe mee met de pubquiz én upload een foto van jezelf met een fles Jim Beam. Een recente kassabon uploaden kan ook. Zo weten wij dat jij echt een fles Jim Beam in huis hebt gehaald. Proost!

Upload jouw foto

Bestel jouw fles Jim Beam en maak kans op te gekke prijzen

Jim Beam White 70CL