Skip to main content
0
€ 0.00

DÉ QUIZ IN JOUW HUISKAMER


De Gall & Gall Huiskamerquiz

De Gall & Gall Huiskamerquiz

Ben jij een wandelende encyclopedie, stroom je over met onzinnige feitjes, duik je graag de geschiedenisboeken in of weet jij van alles te vertellen over jouw favoriete biertje? Doe dan mee aan de Gall & Gall Huiskamerquiz! Dat is dé quiz in jouw huiskamer. Daag vijf vrienden, collega's of familieleden uit om met jou de strijd aan te gaan! Inzet wordt beloond, want na het spelen van de quiz ontvang jij een leuk presentje in jouw mailbox!

Wanneer? – Momenteel staan er geen quizzen online

Op donderdag 23 april werd de eerste editie van de Huiskamerquiz gelanceerd, in samenwerking met Bacardi. Met succes werd de tweede editie van de Huiskamerquiz gelanceerd op donderdag 30 april, in samenwerking met De Kuyper likeuren. De derde quiz werd gelanceerd op donderdag 7 mei, in samenwerking met Roku Gin. 

Momenteel staan er geen nieuwe Gall & Gall Huiskamerquizzen online. 

Wie? – Jij en jouw vrienden, familie of collega's

Wij regelen de vragen, jij regelt jouw tegenstanders. Nodig vijf vrienden of familieleden uit en ga met elkaar de strijd aan! Om jullie alvast een beetje voor te bereiden, lichten wij een tipje van de sluier op. De categorieën waarbinnen jullie tegen elkaar gaan strijden zijn: Algemene kennis, Geografie, Drank, Geschiedenis en Sport.

Waar? – In jouw huiskamer

Voor deze quiz hoeven jij en jouw vrienden niet het huis uit, want het spelen kan gewoon vanuit jouw huiskamer. Denk je dat een lekkere cocktail voor jou het verschil gaat maken? Daar hebben onze leveranciers wat op bedacht! Bacardí heeft namelijk een heerlijke Bacardí Cuatro Highball voor je klaarstaan. Ga je liever voor een fruitige Watermelon Fizz door De Kuyper Likeuren? Of hou je het toch bij een classic Roku Gin & Tonic van Roku?

Hoe? – Nodig vijf vrienden uit en speel tegen elkaar!

Klik op de oranje button hieronder om mee te doen aan de Huiskamerquiz en om jouw tegenstanders uit te nodigen! Dit kan vanaf desktop of smartphone. Je hoeft geen aparte app te downloaden om te spelen.


ZIN IN EEN LEKKERE COCKTAIL TIJDENS DE QUIZ?

Voor een strijdlustige quiz heb je natuurlijk een verfrissende cocktail nodig! Hieronder vind je de cocktails die je in de quiz voorbij hebt zien komen, of nog voorbij zullen komen! Wie weet helpt dit jou naar eeuwige roem als winnaar van de Gall & Gall Huiskamerquiz van jouw vrienden!

Help de Horeca

Door de sluiting van de horeca, zitten horecazaken tijdelijk zonder inkomsten. Help jouw favoriete horecazaak door een waardebon te kopen. Zo kunnen zij nu de huur blijven betalen en heb jij straks iets leuks om naar uit te kijken zodra de deuren weer open gaan. Klik op de oranje button hieronder!

Help de Horeca

Deze Huiskamerquiz wordt mede mogelijk gemaakt door Bacardi, De Kuyper Likeuren en Roku Gin. 

Actievoorwaarden